Mennyi idő alatt alszik el napközben a 2,5 éves gyereketek? Hány órát alszik nappal?
Az én gyerekemnek néha egy óra is mire elalszik, utána pedig 3 órát is alszik (ebből gondolom, hogy szüksége van a nappali alvásra). Esti elalvással nincs gond.
Csak nem értem, miért szenved egy órát a nappali alvásnál.
Hogyan lehetne hamarabb elaltatni?
fektesd később!
Reggel keltsd korán (nálunk ez fél 7 a nagy ovija miatt), délután egykor kidől, mert de. mászkálunk a városban, kifárad. Ha nem alszik, eldumálgat magában az ágyban az engem nem zavar, de 3-kor kelés, ha tetszik, ha nem.
Legyen nappal is töksötét az alváshoz és előtte esetleg mesélj vagy legyen valami levezetés és mondogasd neki, hogy utána alvás. Más ötletem nincs.
Èn reggel 7-kor keltem mindenképpen és 12-13 óra között megy aludni, de 14-oránál tovább nem aludhat, mert akkor este nem alszik.
változó mikor alszik el.
3/4 1-kor.meseolvasás utána kijövök. kb 5-10 perc alatt alszik el. 3 körül ébred.
Este fél 9-kor jövök ki kb 15 perc múlva alszik. 7 körül kel.
Fél 7-kor kelünk órára minden nap. Délben ebédelünk, fél 1 - 1 fele szokott aludni menni. 3-kor muszáj keltenem, mert megyünk az oviba a nagyért. Este fél 9-kor megy aludni (de ekkor nincs is gond).
Nappal fél 1 - 1 között megyünk aludni, 1 órát szenved, mire elalszik. Nem sír, csak fekszik, szöszmötöl, nem alszik, de legalább az ágyban van.
Délelőtt kint vagyunk 1-1,5 órát, de ő nem valami mozgékony gyerek, inkább csak hintázik, álldogál, nézeget, szedeget. Nem futkos szanaszét, nem szeret motorozni se.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!