A 3 éves státuszon milyen egyszerű formákat "kell" rajzolni a gyerekeknek? Ha tud kört rajzolni és vonalat húzni, az elég?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 21:34
1/5 anonim válasza:
Nekünk nem kellett rajzolni és nem is tudott.Megmérték a súlyát,magasságát.Vizsgálták a hallását és a szemét.A szem vizsgálaton majdnem elbuktunk,mert nem akarta mondani amit lát.Szerencsére megjött a kedve.
2/5 anonim válasza:
Nálunk pedig olyan szinten lazán veszi a védőnő ezeket a státuszokat, hogy pl. most a 3 évesen csak a magasságát nézte, én mondtam egy otthon mért súlyt és ennyi. Előre kitöltött mindent és csak odatette, hogy írjam alá. Szóval csak azért írtam, hogy sajnos ilyen is van...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek:-).
A mi védőnőnk nagyon lelkiismeretes, nálunk nézni fogja, ami nem is baj.
2013. máj. 7. 22:23
4/5 anonim válasza:
Nálunk bármit rajzolhatott, akár irkafirkát is. A lényeg az volt, hogy megnevezi-e, illetve azt figyelik, hogy közel hajol-e a papírhoz rajzolás közben.
A fiam
5/5 anonim válasza:
lemaradt a vége.
Szóval a fiam csigát rajzolt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!