Én rontottam elvalamit, a lányomnak 19 évesen nem volt még szerelme?
Figyelt kérdés
Lányomnak nincs barátja. Egy fiú se settenkedik körülötte. Rettentö kedves aranyis lányom van. Krzdek félni h túl keményrn fogtam mert eddig még bulizni se engedtem el. Félek h a legszebb évet fecsérli el. Mit tegyekMit mondjak neki hogy most atonnal keress egy fiút2014. okt. 10. 20:57
1/51 anonim válasza:
Mutasd meg neki ezt a kérdést. Biztos nagyon büszke lesz az anyjára!
2/51 anonim válasza:
Hát az elég gáz, hogy 19 évesen bezárva tartod a lányos és nem engeded bulizni, nem csoda, hogy nincs senkie, ha kiesik a társaságból. Persze az is lehet, hogy nem túl szép és ezért sem tapadnak rá a pasik.
3/51 anonim válasza:
19 évesen nem volt buliba? :O
de azért h suliba se szedték fel lehet h nem túl jól néz ki...
4/51 A kérdező kommentje:
A lányom tisztel engem. Szval nem tom mi a bajod
2014. okt. 10. 21:12
5/51 anonim válasza:
Lehet, hogy félénk?
Esetleg kimaradt az iskolai társaságból a "kemény fogás" miatt?
Ilyet biztos ne mondj neki.
Nem megy főiskolára? Ott mindenkinek lesz társasága.
6/51 A kérdező kommentje:
Féltem öt hátha kihasználják. Annyi szexéhes fiatal van. Nem akarom h a lányom kihasználják.
Suliban nem beszél a fiúkkal mert túl visszahùzùdó.
2014. okt. 10. 21:15
7/51 A kérdező kommentje:
Mos fo érettségizni éscegyetemre készül. Ott majd megváltozok?t
2014. okt. 10. 21:16
8/51 anonim válasza:
Nem csoda ha nem engeded élni. A csalódás az élet része.
9/51 A kérdező kommentje:
Úgy érzem már késö. Ha engedném akkor se menne
2014. okt. 10. 21:28
10/51 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tisztel. Lehet, hogy fél.
Ha jól nevelted, nem kell tartani a fiúktól, mert a lányod elhajtja azokat, akik kihasználnák. Szóval nem bízol a nevelésedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!