Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én rontottam elvalamit, a...

Én rontottam elvalamit, a lányomnak 19 évesen nem volt még szerelme?

Figyelt kérdés
Lányomnak nincs barátja. Egy fiú se settenkedik körülötte. Rettentö kedves aranyis lányom van. Krzdek félni h túl keményrn fogtam mert eddig még bulizni se engedtem el. Félek h a legszebb évet fecsérli el. Mit tegyekMit mondjak neki hogy most atonnal keress egy fiút

#gyerek #szerelem #kemény szülö
2014. okt. 10. 20:57
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Normális családban a gyerek megbeszéli a gondjait a szüleivel, főleg egy anya-lány viszonynak kéne ilyennek lenni.

Hiába mentegetőzöl, meg bizonygatod, hogy minden rendben köztetek. Mert nincs, közel sem. Nem is ismered a lányod, csak a legszükségesebb dolgokat közli veled.

Kizár a magánéletéből, ezt te toltad el.

2014. okt. 11. 21:18
 32/51 A kérdező kommentje:
És akkor mit tegyek? Van vkinek vmi megoldási javaslata?
2014. okt. 11. 21:55
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

19 év elrontott nevelését, hogy hozhatod helyre?

Sehogy! Már annyira deformáltad a személyiségét, hogy ezt már...Mondjuk több gyereket ne vállalj lehetőség szerint.

2014. okt. 11. 22:01
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Már késő bármit is tenni. SOha nem lesz olyan igazi anya-lánya kapcsolat. Egész kicsit korától kellett volna elkezdeni kialakítani.
2014. okt. 11. 22:04
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszed, hogy senkije sem volt még?

Lehet, hogy egyszerűen nem mondta el. 19 évesen már nem kell bevonni a magánügyeidbe anyut.

2014. okt. 11. 22:14
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs köztetek normális kommunikáció, akkor lehet, hogy csak nem mondta el, hogy volt/van barátja...
2014. okt. 12. 00:14
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már rendbehozni nem tudod, max javítani rajta valamennyit. Semmi gond nincs vele, mert nem mer tenni semmit, mert magányos, mert nem beszélheti meg a gondjait az anyjával. Valszeg sok gondja van csak te nem tudsz semmiről. Valszeg volt szerelmes is, csak te azt sem tudod, mert neked csak az volt fontos, hogy jó jegye legyen és otthon üljön a szobájában. Az nem számított neked, hogy boldogtalan és tönkre teszed.
2014. okt. 12. 00:44
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmas anya vagy, és ez már így is marad. A lányod helyében rád se néznék az egyetem kezdésétől.

Nem tökéletes gyereked van, hanem teljesen elnyomott. A helyében én is inkább tanulnék, hogy megszabadulhassak tőled.

2014. okt. 12. 09:23
 39/51 A kérdező kommentje:
Tuti h nem volt senkije hisz nem ment el itthonról. Így meg nem lehet kapcsolatot fenntartani. Van még egy lányom. Ô nem lakik velem. Az apjánál van. Elkanászodott rendesen. Otthon sincs állandóan bulizik és pasizik pedig csak 14. Ettöl féltem a nagyobbat.
2014. okt. 12. 11:15
 40/51 anonim ***** válasza:
82%
Szívből remélem hogy a lányodnak mielőbb megjön az esze, már ha neked nem is fog. Ha ilyen anyám lenne mint te, inkább élnék az utcán mint vele. Már nem tudsz semmit se tenni, a lányodat max a társaság fogja megváltoztatni. A legtöbb amit tehetsz az hogy békénhagyod. Ne rontsd tovább a helyzetet. És több gyereked tényleg ne legyen.
2014. okt. 12. 11:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!