Hány éves kortól/korig tegeződhet egy 12 éves lány?
Én 30 éves nő vagyok. A szóban forgó kislányt 7 éves kora óta ismerem, mikor megvettük a szüleitől a lakást (a szomszédba költöztek). Eddig magázott, úgy is köszönt. Most meg elkezdett sziázni. Engem zavar.
Mit szólnátok hozzá?
A magázás azért nem annyira rossz ám a GYEREKNEK! Pont attól keverednek meg, hogy egyik felnőttnek csókolomot kell köszönni, a másiknak, aki hasonló korú sziát, a harmadiknak jónapotot. Én kb 14 éves korra teszem azt a határt, amikor felajánlom a tegeződést! Én vagyok az idősebb, én ajánlom fel. DE!! Ha egy kiskamasz jónapotot köszön, akkor én is jónapotot köszönök vissza.
A kérdésedre a válasz az, hogy a kislány elkezdett serdülni és kellemetlen számára a csókolomozás. Természetesen nem udvarias, amit tesz, de nem a te dolgod az ő megnevelése. Az az anyukájáé és az apjáé. Én lenyelném ezt a békát és nem foglalkoznék vele, főleg úgy, hogy nem is jó a kapcsolat.
Bizonyára ezt a gesztust egyfajta leértékelésnek értelmezed a részéről, pedig nem az. Annyi, hogy már felnőtt akar lenni, egyenlő a felnőttekkel.
Ott lehet a baj hogy én sosem szerettem volna senki nénit bácsit csókolgatni "csókolom"
Tudsz erre alternatívát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!