Szerintetek ez jó táska 7. osztályos lánynak? ,
Ez jó táska szerintetek 7.-es lányomnak.
nem divatozik annyira a lányom, inkább csak elhasználja.
szerintetek jó ez a táska lánynak? nem ciki??
'Fortren reklámajándék'
köszönöm.
ő nem divatozott eddig se a táskákkal, csak arra használta hogy a suliba a cuccainak.
ő egyszerű,és laza.
a suliba is ha megy órára csak ledobja a padjára vagy mellé és kimegy.
azért gondoltam erre mert ezt nyugodtan elhasználhatja.
Szerintem viszont nagyon ciki, hogy rá van írva, hogy "reklámajándék"
Én a helyében nem hordanám, de ahogy gondolja.
Ha a táska az enyém lenne raknák egy pár vidámabb színes kitűzőt a feliratra, ami el is takarja, és kicsit feldobja a táskát.
igen azon gondolkoztam én is hogy kiteszek pár kitűzőt.
Köszönöm a válaszokat.
lehet picit fiús, de a lányomék a suliba úgyis széthasználnák. mondom termebe is bemegy oda dobja a padja mellé vagy a padra és kimegy. meg a fiúk is mindig olyat tesznek amivel kárt tennének benne és ezt a táskát nem sajnálom..
reklámajándék :DDDDDD
azért azt takard már el
Textil decoupage. Simán lehet táskára használni, potom pénzekért beszerezhető egy ilyen ragasztó.
Aztán olyan mintát választhat rá a lányod, amilyet csak szeretne. Természetesen szalvétából, papírból, újságból...
Ha még nem ismernétek a technikát írjatok nyugodtan, leírom nektek.
Pár ötlet még: színes, kisebb nagyobb gombok, ezekből egy mintát kivarrni; szalagok; szegecsek: ezeknek is darabját fillérekért lehet beszerezni és ha nem szereti annyira a lányos cuccokat, akkor nagyon jó; csipkeszalagot tudok még ajánlani, az lányosabb.
Viszont ha van egy kis kézügyesség, egy varrógép, vagy egy varrónő a családban/baráti körben, akkor lehet neki varratni egy szép táskát.
Itt is tudok ajánlani rögtön 32 ingyenes letölthető szabásmintát, találtok benne iskolatáskának valót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!