Ti melyik táskát választanátok?
2012. máj. 6. 10:58
1/25 anonim válasza:
14L-ből arra következtettem valami lányos, rózsaszínes válltáska lesz :D Kellemesen csalódtam. Legalább tudok válaszolni a kérdésre, mert mindhárom tűrhető :)
Nekem ezek közül mindenképp az első kéne! Tetszik nagyon.
2/25 anonim válasza:
Az elsőt tuti nem, nagyon negatív. A másik kettő közül bármelyik, bár nem kimondottan csajosak, de ha ez a cél, akkor tényleg mindkettő jó.
3/25 A kérdező kommentje:
Nekem is az első tetszene legjobban, csak belegondoltam, hogy katolikus suliba nem biztos, hogy ez lenne a megfelelő:P
2012. máj. 6. 11:17
4/25 anonim válasza:
Egyik sem kifejezetten tetszik, de talán a második. De neked az lesz a legjobb, ami neked a legjobban tetszik, mert az fog illeni hozzád.
6/25 anonim válasza:
Hát ezek közül egyik sem áll közel az ízlésemhez, de ha nagyon választani kellene, akkor a második.
17/L
7/25 anonim válasza:
Nekem is az első tetszik, de ha katolikus suli, akkor ne vállald be :DD inkább akkor a 3. szerintem, nekem a második annyira nem jön be:D
15L
8/25 anonim válasza:
talán a 3.
2 is jól néz ki, de katolikus suliba tuti beszólnának.
9/25 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, de talán a 2.
10/25 anonim válasza:
Egyik sem,de akkor már a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!