Diákok! Hol érdemes suliba táskát venni? Ti anno hol vettétek? Néztem a Hervisbe, és ilyen helyeken, de nemigen találtam megfelelőt. Kellően nagy kellene, hogy innivaló, kaja, tornacucc, és a könyvek, füzetek beleférjenek.
A helyi papírboltba:D nem bonyolítottam túl.
15/L
Szia, tapasztalatból mondom, hogy a legjobb sulitáska a Schneiders (kicsiknek) és a Walker (nagyoknak).
Iszonyat nagy a teherbírásuk, gyakorlatilag elnyűhetetlenek, de ha netán mégis gond lesz vele, potom áron, vagy akár ingyen is javítják.
Magyarországon egy családi vállalkozás forgalmazza már régóta ezt a amárkát, most nyitottak üzletet Budapesten:
Ez egy családi vállalkozás, nagyon jó fejek, nagyon készségesek és jóindulatúak. Mi most vásároltunk náluk iskolatáskát a nagy fiamnak, de ismerősömnek már 4 éve van ilyen táskája, és mintha új lenne.
00:46-os vagyok megint
Na szóval mi egy Walker táskát vettünk a fiamnak, de én is kipróbáltam, nagyon kényelmes, tök jól eloszlik a súly a háton, nagyon jó a táska kialakítása.
És belül is nagyon praktikus, többrekeszes, még laptoptartó is van benne.
Amúgy élőben érdemes megnézni a táskákat, mert a katalógus fotókhoz képest nagyon kellemes meglepetés ért minket az üzletben, élőben sokkal jobban néznek ki a táskák.
Itt van pár katalógus, ezek szinte mind voltak a boltban:
Szia!
Én speciel decemberben kaptam egy málhát, szóval probléma megoldva:)
Ha be mered vállalni ajánlom neked is. Jó nagy, minden belefér:)
hát én előrször a coreshop-ban akartam volna venni egy DC-t
de aztán auchanban vettem egy hatalmasnagy heavy tools-t ami még jól is néz ki:P
Mi általában külföldön vesszük mindig(nyaralásokon),de ha semmi nem tetszik,akkor a topsport.hu-ról rendelek.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!