Milyen innivaló nem árt a savnak? Avagy mit igyak ha a
savam is sok meg hányingerem is van?
Figyelt kérdés
úgy veszem észre mostmár a szénsavas sem jó, próbáltam a szódát, mert olvastam, a colát, a gyömbért. mit igyak??? csapvíz??? mert a citromos víz ha még jól is esne akkor meg a savnak nem tesz jót igaz?
Szénsavasat, almalevet, narancslevet ne. A legjobb, ha vizet vagy rostosat (nem szűrtet) iszol.
2011. szept. 20. 09:28
2/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem a citromos víz jött be.Nekem is nagyon sok savam volt és folyamatos hányingerem, az az egy,ami használt.
Boldog babavárást kívánok!
2011. szept. 20. 09:57
3/11 anonim válasza:
Nekem a hideg tej jött be.
2011. szept. 20. 10:07
4/11 anonim válasza:
tejföl és sok tej rágcsálj háztartási kekszet
2011. szept. 20. 11:33
5/11 anonim válasza:
nem tudom hogy savra szeretnél-e valami innivalót vagy simán csak azt kérdezed,hogy mit igyál szomjúság ellen ami nem csinál savat!Ha utóbbi akkor semmi képen sem csapvizet árt a magzatnak egy Birminghami kutatás szerint azoknak a kismamáknak akik csak csapvizet fogyasztottak rendellenességgel születtek meg a babáig és komplikációk voltak a szülésnél,én is gyomorsavas vagyok a terhességem elejétől most már átment refluxba de csak szénsav mentes ásványvizet iszok néha félig szénsavasat is,ha pedig savra szeretnél inni valamit nekem bevált a hideg coca-cola de a pepsi nem,meg a salvus viz és a hideg tej.Szedem a gaviscont és az sokat segít,nekem én hányok is annyi a savam.
Üdv 30hetes kismami
2011. szept. 20. 12:13
6/11 anonim válasza:
Nekem három dolog segített (segít):
- sűrű gyümölcslevek (SIÓ, Cappy, abból is főleg a barackok)
- citromos víz igazi citrommal (furcsa, de lúgosító hatása van).
Mellette sok-sok ropi, pattogatott kukorica és keksz, mert ezek mind felszívták a savat.
2011. szept. 20. 12:19
7/11 anonim válasza:
Nem kell csodálkozni, hogy jót tesz a citrom leve, hisz lúgosító hatása van! Én is azt ittam. Kicsavartam több citromot egyszerre (adtam hozzá egy kis vizet) és beletöltöttem jégkockatartóba és lefagyasztottam! Amikor kellett, másodperceken belül ott volt a limonádé! Nagyon hamar felolvad, mivel sűrű és rostos! Szerintem ez a legjobb megoldás! Ja, és a kóla is hatott.
2011. szept. 20. 13:07
8/11 anonim válasza:
Én a Füredi lúgos vízre esküszöm! Terhességem közepéig brutál sok savam volt, már attól hánytam. Nagyon gáz volt! Próbáltam én mindent, de egyedül a Lúgos víz segített! Egy próbát megér!
2011. szept. 20. 13:38
9/11 anonim válasza:
Én a peridot lugos vizet iszom . Azóta vagyok jol! És nagyon finom is.
2011. szept. 20. 14:00
10/11 A kérdező kommentje:
aki itta a salvus vizet, vagy bármilyen lúgos vizet, mennyi idő múlva szűnt meg a keserű szájíz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!