7+5hetes vagyok, normális, hogy elmúlt a hányingerem?
Figyelt kérdés
Már két hete egész napos hányingerem, émelygésem volt, napi 1-szer hánytam is!!! Valamelyikőtök azt írta, hogy jó a coca-cola rá, hát tegnap egész nap azt ittam, ma meg nem érzek se émelygést, se hányingert, igaz most is colát ittam!!! De félek, hogy a babával lehet valami, mennyire normális ez? A védőnő valószínű ma jön, rákérdezek nála is, meg pénteken megyek uh-ra, de nagyon aggódom!!!2011. okt. 12. 10:07
1/6 anonim válasza:
1-2 napra enyhülhet, el is múlhat a rosszullét, de majd visszatér. Én is így voltam. A kólával légy óvatos, mert kifejezetten káros lehet. Ez a védőnő is megmondja ha rákérdezel. Amúgy ha baj lenne valószínű észrevetted volna (vetélés), ha meg csak elhal a baba attól még nem múlnak el a tünetek amíg teljesen el nem távolítják a szervezetedből. Ezt meg az én védőnőm mondta.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megnyugtattál!!!
2011. okt. 12. 11:07
3/6 anonim válasza:
Szia, ne aggódj, nekem pl nem is volt még egy fél hányingerem sem, pedig szerettem volna:) 18. hétben vagyok és eddig még semmi, ezután meg már nem igen lesz:) az első fiammal se volt semmi.
4/6 anonim válasza:
Én is ajánlottam (lehet pont Neked) a hideg Colát. Nekem orvos és védőnő is javasolta, hogy az jó hányinger ellen. Nem napi 2 liter hanem 1-2 pohárral. Nekem bevált és segített.
A hányinger elmúlása még semmi rosszat nem jelent, hidd el.
Én ma vagyok 6+4, egyelőre esténként émelygek de ennyi.
Tényleg ne aggódj, semmi baj nincs. Vérzés jelenthetne bajt de Neked nincs, szerencsére.
A baba jól van és helyezkedik a pocakodban :)
Boldog babavárást! :)
16 hónapos kislány és 6+4 hetes pocaklakó anyukája
5/6 anonim válasza:
Az első válaszolóval nem értek egyet. Nekem is elmúltak a tüneteim és azt hittem jól vagyok. Pedig ekkor már nem fejlődött a picim, csak még nem tudtam róla. Rá egy hétre vérezni kezdtem és az uh mutatta is, hogy elhalt. 10 hetes voltam. Ne legyen így veled, nem azért írtam le!!!!! Csak sose tudni. Minden jót és babát kívánok neked!!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nektek is, azóta már hánytam is, de a hányingerem már nem olyan intenzív, mint az elmúlt két hétben, remélem semmi baj nincs, sőt nincs semmi baj, mindenkinek boldog babavárást!!!
2011. okt. 12. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!