Mit tehetnék, hogy jöbban legyek?! 8+3hkm vagyok, eddig csak enyhe hányingerem volt, de ma?!
ÙÙúh....hát,ez nem túl bíztató... :S
Aztaaaaaaaa...de ne már,hogy ez tényleg az?!Àh,én nem bírok ki még heteket így... :( A Kisfickómmal nem volt ilyen,de jól meg kaptam,most,mikor pont szükség lenne rám..A háztartási kekszet is kihánytam :(
Neked a kislányoddal is így volt?!
Hát,köszike a választ és jobbulást Neked is!
-inkább fájna a cicim...!
B.nőm volt így, és azt mondta neki a védőnő, hogy abszolút nem jó a fekvés!!!!!!Akárhogyan is, de mozogni kell!Nem azt mondom, hogy egész nap, de sokat.Ahogy elkezdett kimenni a szabad levegőre, és sétálgatni, múlt a hányingere.
A gyomor, és a belek, hozzászoknak a nyugalmi állapothoz, és, ezután egy mozdulat, vagy ivás, evés, ami mozgatja őket, ingert vált ki, és hányást hányingert idéz elő.
A jégkocka szopogatás szokott még jó lenni, a hideg, nem ingerli annyira a gyomrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!