Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetnék, hogy jöbban...

Mit tehetnék, hogy jöbban legyek?! 8+3hkm vagyok, eddig csak enyhe hányingerem volt, de ma?!

Figyelt kérdés
Egész nap csak fekszem,sehogy sem jó,már,ha felülök,újabb hányinger jön...Ma 4 szer hánytam,persze csak vizet,meg egy kisháztartási kekszet.Vagy majdmeg fagyok,vagy elönt a forróság,fáj mindenem..Ségítsetek,mit tehetnék?!Szörnyü,a 3éves kisfiam meg egész nap kénytelen tv-t nézni... :( annyira szégyellem magam,de ilyen még soha nem volt,nem is szoktam beteg lenni..Ez egy "sima"kismami rosszullét,vagy vmi vírus lehet?!
2011. szept. 7. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szinte 2-3 naponta érzem ugyanezt én is. Tegnap is az egész délutánt végighánytam, feküdtem és vacogtam a nagy paplan alatt. a 2 éves kilányom meg Csingilinget nézet egész álló nap. Én 8 hetes vagyok. nem tudsz mit tenni ezt az időszakot túl kell élni. Másképp nem megy! Én is ezzel tartom magamban a lelket. HOgy nyugi márcsak max 2-3 hét!!! Sokszor egész nap nem tudok enni, és fáradt vagyok. Kitartás!! Hajrá háztartási keksz!!
2011. szept. 7. 16:46
 2/5 A kérdező kommentje:

ÙÙúh....hát,ez nem túl bíztató... :S

Aztaaaaaaaa...de ne már,hogy ez tényleg az?!Àh,én nem bírok ki még heteket így... :( A Kisfickómmal nem volt ilyen,de jól meg kaptam,most,mikor pont szükség lenne rám..A háztartási kekszet is kihánytam :(

Neked a kislányoddal is így volt?!

Hát,köszike a választ és jobbulást Neked is!

-inkább fájna a cicim...!

2011. szept. 7. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ma vagyok 8+3 hetes, eddig nekem is hányingerem volt egy picit, de most felkaptam a fejem ahogy ezt olvastam. Én már betudtam annak, hogy megúsztam a hányós korszakot de akkor valószínű, hogy nem, mondjuk nekem a melleim eszméletlenül fájnak, majd le szakadnak. Kitartás :)
2011. szept. 7. 17:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nem valószínű,hogy Téged is elkap!Remenykedj,hogy nem,mert tényleg "kellemetlen"..még,ha egyedül lennék..Én még abban reménykedem,hogy nem mindennapos
2011. szept. 7. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:

B.nőm volt így, és azt mondta neki a védőnő, hogy abszolút nem jó a fekvés!!!!!!Akárhogyan is, de mozogni kell!Nem azt mondom, hogy egész nap, de sokat.Ahogy elkezdett kimenni a szabad levegőre, és sétálgatni, múlt a hányingere.

A gyomor, és a belek, hozzászoknak a nyugalmi állapothoz, és, ezután egy mozdulat, vagy ivás, evés, ami mozgatja őket, ingert vált ki, és hányást hányingert idéz elő.

A jégkocka szopogatás szokott még jó lenni, a hideg, nem ingerli annyira a gyomrot.

2011. szept. 8. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!