Az óvodába lehet vinni fél literes üdítőt a gyermeknek vagy oda van nekik készítve mindig innivaló, esetleg többféle üdítőjük is van?
Az ilyesmi teljesen óvoda függő.
Nálunk nincs állandó elérhetőségben folyadék. Nem hoznak be sem a gyerekek, mert, ha egy iszik, a másik is megkívánná. Üdítőt pedig nem adunk nekik. Azt igyanak otthon.
Szomjaztatják??
Van víz, az a legjobb szomjoltó. Tudod kedves kérdező Neked fogalmad nincs a szomjazásról! Afrikában ölni tudnának egy kanálnyi édesvízért!- na ez a szomjazás!
Az én munkahelyemen is víz van /pék vagyok/, aki szomjas megissza...
Hol szomjaztatják a gyerekeket az óvodában????? Az, hogy vizet kapnak, ha szomjasak, épp a normális hozzáállás, nem az, hogy adjunk nekik mindenféle löttyöt, mert abból legalább megiszik 2 litert. Már ne haragudj, de aki szomjas, iszik vizet is, kivéve ha annira el van kénesedve, hogy azt hiszi, amit a reklámok nyomnak és amit a boltban árulnak, szükséges. képzeld! Ha szomjas vagyok vizet iszom itthon és bárhol. Sőt! A 4 gyerekem is inkább egy pohár vizet iszik meg, mint az üdítőt...
Ha egy 3 éves nem szereti a vizet, az a szülő hibája! Attól, hogy nem iszik valaki üdítőt, még nem fog kiszáradni!
Nekem is most kezdte az óvodát a lányom és eszembe se jut üdítőt csomagolni neki. Rontsam el most piciként? Csak azért, hogy hízzon, menjenek tönkre a fogai, stb? Eszemben sincs!
Óvónő vagyok, nálunk is próbálkozott ilyennel néhány anyuka, hasonló indokokkal. Nem engedtük az üdítőt, még a rostos innivalókat se. És egyik gyerek se maradt szomjas, nem száradt ki, mert bizony megitták a vizet. Ezt látták tőlünk és a többi gyerektől is és eszükbe nem jutott az üdítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!