2-2.5 éves gyermeknek hol kapok bodyt elfogadható áron?
Én innen szoktam, nagyon jó minőségű darabok, soha nem volt gond a szállítással.
Szia!
Nem tudom, hogy mit jelent neked az elfogadható ár, de a Scamp bodyk kaphatók elég nagy méretben. Én sem a Tescoban, sem a Corában, vagy Brendonban nem találtam olyan nagy méretű bodykat, amelyek jók lettek volna a kicsimre. Scamp bodyt interneten is tudsz rendelni, elég jó a webáruházuk, ha nincs a közelben ilyet árúsító bababolt.
Tesco
A 24-36 hós méret tényleg nagy! Csak ritkán lehet kapni:(
Én ott 799ért szoktam vennni darabját. Jó minőség, viszont vigyázz, milyen anyagút veszel, mert én már vettem enyhén bordázottat és bár hosszra nem, de széltében összement az első mosásnál úgy, hogy ment a kukába.
A sima, nem bordázott anyagúak nagyon jók! A tescos voltam:)
Szia!
A C&A-ban 990 Ft volt most darabja. De szokott lenni 790 Ft-ért is. Tényleg jó minőségű, mert nálunk 2 gyereket is "kiszolgáltak" a bodyk :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!