Elfogadható, ha csak uzsonna után megyek az ovis gyermekemért, ha itthon vagyok gyeden?
nem elfogadható, az óvónők nem annyira csípik az effajta szülőket!
remélem nem vetted el a helyet egy olyan anyukától, aki visszament volna dolgozni...
Nálunk konkrétan nem is engedik ott aludni ebéd után a gyereket, ha anyuka otthon van a kicsivel.
Így aztán mindig én mentem tesóm kisfiáért az oviba, aztán vittem vagy haza, vagy hozzánk, attól függően, hogy a sógornőm épp mit csinált. Ha volt dolga, akkor nálunk aludt a kicsi délután, és uzsonna után jöttek érte.
Úgy csináld, ahogy nektek a legjobb. Ne foglalkozz se az óvónőkkel, se a többi anyukával.
Én is csak uzsonna után mentem eddig a bölcsibe a nagyobbik lányomért, holnaptól pedig az oviban is így lesz.
A kicsi 7 hónapos múlt és most éppen olyan fél 12-től 1-ig alszik. Előtte túl korán van, utána már túl késő lenne a nagyért menni.
Ráadásul délután meg pont olyan 3-4 körül alszik, tehát mire felébred, megszoptatom, tisztába teszem, odaérünk fél 5 is lehet. De ebből mit lát egy kívülálló? Anyuka otthon van a kicsivel és mégis később jön a gyerekért mint némelyik dolgozó anya.
Ne foglalkozz senkivel!
"remélem nem vetted el a helyet egy olyan anyukától, aki visszament volna dolgozni..."
Arról nem volt szó, hogy hány éves a nagyobb. Mert ha elmúlt 5, akkor bizony kötelező az oviban lennie délig.
Nehéz délben elhozni, reggel beviszi az anyuka a nagyot, hazafelé vásárol/sétál-játszóterezik a kicsivel, majd haza, el se tud mosogatni meg ebédet főzni, már rohanhat vissza a nagyobbért, közben a kicsi aludna... Szóval nem könnyű ez, a gyereknek is jobb, ha ebéd után meghallgatja a többiekkel a mesét, szunyókál, ha felkel tisztálkodnak és uzsonnáznak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!