Melyik ISLKOLATÁSKA a legnagyobb belméretű (1-ős kisfiúnak kell, nagyon sok cuccot kell vinni napi szinten)? Budmil, lego, Herlitz. Stb Még az uzsi és innivaló is kell bele.
Nekünk csak hétvégén kell hazahozni az olvasókönyvet, a tornafelszerelést és 2 füzetet. A könyvek és egyéb felszerelések -festőcucc, matekdoboz, stb- az iskolában vannak.
A táskánk elég nagy, gurulós, az összes cuccal együtt biztos hogy van vagy 20kg...
Mikor én írtam a diplomamunkámat 7 évvel ezelőtt már akkor nagy sok cuccot kellett vinni a kicsiknek.
Visszajártam minden nap a régi iskolámba.És először én is ledöbbentem,hogy mennyire meg vannak terhelve a gyerekek.
Ebbe a suliba nem 4 órájuk van 1 nap az elsősöknek hanem 6-7 órájuk.
Én mikor ide jártam 21 éve akkor már nekünk is 6 óránk volt 1 nap.Bár nekünk még nem kellett ennyi mindent cipelni mert volt bent nyitható padunk és hétfőn bevittük a dolgokat és pénteknek meg haza.
De arra emlékszem,hogy általános 3 osztályba mi ugyanazt a tananyagot vettük amit a 2 gimnazista nővérem.Tehát már akkoris elég kemény suli volt.
Szerintem a Budmil táska az nagyon jó.Nekem szinte végig ilyen táskám volt suliba,még fősulin is.:)
Az elsősök nem hiszem h 3ig vannak suliban,akkor az inkább napközi jellegű,7 órája hogy lehetne???
azt meg nem hiszem h egy harmadikos azt tanulja mit a gimis...a harmadikos tananyagban kedzik a többjegyü összeadást,stb.,gimiben meg kémia,töri,kemény föci és irodalom van.....
OFF
Az én gyerekemnek napi 5-6 tanórája volt, reggel 8 és délután 4 között. Iskolaotthonos osztályba járt, ott egész napra elosztva vannak az órák, közben sok játék és szabadidő. Nincs házifeladatuk csak hétvégére.
A másik osztály napközis, ott mindennap 6 órájuk van és délután van játék, házifeladat megoldás.
Igen, de van olyan hogy kombinált diéta esetén nincs erre lehetőség, van külön liszt, külön tej, külön stb, de ha többre allergiás akkor nincs.
Most nem ez a lényeg, igazából én azt akartam tudni, hogy melyik táska a nagyobb méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!