Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik ISLKOLATÁSKA a legnagyo...

Melyik ISLKOLATÁSKA a legnagyobb belméretű (1-ős kisfiúnak kell, nagyon sok cuccot kell vinni napi szinten)? Budmil, lego, Herlitz. Stb Még az uzsi és innivaló is kell bele.

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 10:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Szem egy normál táska elég,vagy gurulós bőrönd,olyan iskolatáskás....4 órájuk lesz,mi az amit vinni kell?hihetetlen hogy megterhelik a gyerekeket....
2011. júl. 23. 10:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekünk csak hétvégén kell hazahozni az olvasókönyvet, a tornafelszerelést és 2 füzetet. A könyvek és egyéb felszerelések -festőcucc, matekdoboz, stb- az iskolában vannak.

A táskánk elég nagy, gurulós, az összes cuccal együtt biztos hogy van vagy 20kg...

2011. júl. 23. 10:17
 3/10 anonim ***** válasza:
24%

Mikor én írtam a diplomamunkámat 7 évvel ezelőtt már akkor nagy sok cuccot kellett vinni a kicsiknek.

Visszajártam minden nap a régi iskolámba.És először én is ledöbbentem,hogy mennyire meg vannak terhelve a gyerekek.

Ebbe a suliba nem 4 órájuk van 1 nap az elsősöknek hanem 6-7 órájuk.

Én mikor ide jártam 21 éve akkor már nekünk is 6 óránk volt 1 nap.Bár nekünk még nem kellett ennyi mindent cipelni mert volt bent nyitható padunk és hétfőn bevittük a dolgokat és pénteknek meg haza.

De arra emlékszem,hogy általános 3 osztályba mi ugyanazt a tananyagot vettük amit a 2 gimnazista nővérem.Tehát már akkoris elég kemény suli volt.

Szerintem a Budmil táska az nagyon jó.Nekem szinte végig ilyen táskám volt suliba,még fősulin is.:)

2011. júl. 23. 10:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Az elsősök nem hiszem h 3ig vannak suliban,akkor az inkább napközi jellegű,7 órája hogy lehetne???

azt meg nem hiszem h egy harmadikos azt tanulja mit a gimis...a harmadikos tananyagban kedzik a többjegyü összeadást,stb.,gimiben meg kémia,töri,kemény föci és irodalom van.....

2011. júl. 23. 11:01
 5/10 anonim ***** válasza:

OFF

Az én gyerekemnek napi 5-6 tanórája volt, reggel 8 és délután 4 között. Iskolaotthonos osztályba járt, ott egész napra elosztva vannak az órák, közben sok játék és szabadidő. Nincs házifeladatuk csak hétvégére.

A másik osztály napközis, ott mindennap 6 órájuk van és délután van játék, házifeladat megoldás.

2011. júl. 23. 13:56
 6/10 A kérdező kommentje:
A lényeg az hogy Őt speciális diéta miatt haza kell hoznom délben, így itthon lesz a házi megcsinálva. Ezért kérdeztem a táskát, hogy melyik a viszonylag nagy , de nem túl nehéz. Nem autóval fogom hordani, így a hátán kell vigye, vagy bicajjal.
2011. júl. 23. 14:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, tudtommal az iskola köteles gondoskodni a megfelelő diétás étkeztetésről...
2011. júl. 23. 14:14
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen, de van olyan hogy kombinált diéta esetén nincs erre lehetőség, van külön liszt, külön tej, külön stb, de ha többre allergiás akkor nincs.

Most nem ez a lényeg, igazából én azt akartam tudni, hogy melyik táska a nagyobb méretű.

2011. júl. 23. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Allergiában érintettek vagyunk.járj utána h ilyen esetben nem tudsz-e te vinni neki ebédet!!
2011. júl. 23. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi valamelyik hipermarketben vettünk egy jégkorszakos hátitáskát. Egész évben elfért benne minden cucca, pedig néha még a tornacuccait is belegyömöszölte. Neki 2x4 és 3x5-6 órája a különórákkal együtt. Mi azonban hoztuk-vittük. Ha gyalog jöttünk haza, akkor is inkább én hoztam a táskáját mert elég vékonyka a kislányom és a táskája bizony elég súlyos volt még akkor is ha csak 4 órájuk volt.
2011. júl. 24. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!