Diákok! Hol érdemes suliba táskát venni? Ti anno hol vettétek? Néztem a Hervisbe, és ilyen helyeken, de nemigen találtam megfelelőt. Kellően nagy kellene, hogy innivaló, kaja, tornacucc, és a könyvek, füzetek beleférjenek.
ma 09:06
Jólvan, oké, énis csak azért kérdeztem általánosságban hogy ki hol veszi, hogy hol lehet jó minőségű táskákat kapni. Az árnak nem muszáj többtízezernek lennie. :)
Attól függ, hogy jó tanuló vagy e... ha igen akkor tényleg strapabíró táskára van szükséged. Ajánlom a Budmil-okat!
Ha nem vagy a legjobb tanuló (gondolom nem viszel sok cuccot), akkor elég egy Nike (azok nagyon jól néznek ki), vagy Adidas.
ma 15:06-os.
valóban :) Tisza forever ;)
Nekem kétszer volt Budmilom, másodikban és ötödikben. Év végére mind a kettő olyan szinten amortizálódott állapotban volt hogy többet nem is kértem Budmilt. Most kaptam egy converse táskát Ukrajnából, valószínűleg nem eredeti de senkinek nem tűnik fel. Remélem ez kibírja év végéig.
JA és a budmilokra 7-7 éve garancia volt, de nem bírt ki egyet se :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!