Ti mit tennétek a helyemben? Tegnap a 7. osztályos fiam nem ment suliba, mert rosszul volt, ment a hasa. Szabályosan jeleztem az osztályfőnökének sms-ben, hogy mi történt, illetve azt, hogy ha nem lesz komolyabb, akkor én igazolom.
Figyelt kérdés
Válaszában jobbulást kívánt. Ma reggel az osztály előtt alázta meg a gyereket azzal, hogy "töridolgozat szaga volt a fosásnak". A fiam alig hiányzik egy tanévben, indokolatlanul sosem viszem orvoshoz. Forduljak az igazgatóhoz?2011. nov. 11. 15:50
1/9 anonim válasza:
Én mindenképpen mennék az igazgatóhoz,nem veszítesz vele semmit!Nem szabad megalázni a gyereket,ráadásul nem mindenki előtt!
2/9 anonim válasza:
Legközelebb feltétlen küldj egy mms-t a végtermékről.
3/9 anonim válasza:
Menj be, és üvöltsd le az egész iskola előtt azt a büdös paraszt osztályfőnököt, had égjen egy picit az arca. Utána irány az igazgató.
5/9 anonim válasza:
én elmennék igazgatóhoz és még egy jót be olvasnék az osztály főnöknek
6/9 anonim válasza:
Mindenképpen bemennék,de előtte lekevernék egyet neki.De b.nkó egy tanár.És még képmutató is.Jobbulást kíván,másnap meg porig alázza.Szép:S Állj ki a gyermeked mellett!!
7/9 anonim válasza:
BE NE MENJ!!! Ez csak egy bunkó tanár akinek nincs élete. Én nap mint nap minimum kettő ilyen beszólást kapok harmadik éve és anyukám sose ment be.
14L
8/9 anonim válasza:
Ezét teljesen fölösleges bemenni, mivel ha most leordítod a fejét akkor innentől mindig direkt ki fog cseszni a fiaddal. ilyenek a tanárok :/ nem egyszer kaptam már ilyen beszólást, de nekik ez az egyetlen örömük az életben. hagyd rá, végülis igazolva van a dolog...
9/9 anonim válasza:
Megvárnám az utcán, miután végzett, de előtte még lejáratnám az egész iskola előtt. Az biztos hogy amit az utcán kapna nem tenné a kirakatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!