3,5 évesem undorodik a gyümölcsöktől. Odáig eljutottunk, hogy legalább a kezébe veszi őket, de szabályosan rosszul lesz, öklendezik ha meg kell ennie. Van még így vki?
Az én lányom ugyan megfogja, de nem eszi meg a gyümölcsöket. Kivéve talán az alma, de abból is minimális mennyiséget.
Képes tőlük öklendezni. Turmixolva pár kanállal bele tudok könyörögni, van egy öccse, neki még turmixolva adom.
Mostanában szőlőt szoktam kifacsarni, télen pedig narancsot, mandarint, ill. limonádét, lé formájában azért nálunk is elfogy nagy nehezen...
Egyébként ettől függetlenül ritkán beteg. 3 éves 4 hónapos
Sajnos nálunk is ez van, és félek, nehogy a kicsi is utánozza.
Egyedül a zöldpaprikát hajlandó megenni, meg a főzelékeket. Én hagyom. beleerőltetni nem lehet. Mamával sokat járnak a kertben, de még úgysem lehet megszerettetni vele.
4éves fiam SEMMILYEN gyümölcsöt nem eszik sajnos legnagyobb bánatomra, se itthon se az oviban. Meg se kóstolja...de zöldségeket viszont fogyaszt így annyira nem aggódom.
Egyébként kevesebbet beteg jóval mint a másik gyerkőcöm aki viszont nagyon szeret mindenféle gyümölcsöt.
3 évesem detto. Csak az almát eszi meg, de azt is hetente max 2x.
Volt, hogy a kedvemért bekapott más gyümölcsöt is, de öklendezve kiköpte, majdnem hányt, pedig igazán megpróbálta.
Én azért vagyok nagyon kiakadva mert 2 éves koráig minden gyümölcsöt megevett, aztán egyik napról a másikra már nem kell semmi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!