Minden új ételt kóstóltatni kell először? Akkor is ha már eljutottunk odáig hogy 1-2 fajta zöldség-gyümölcsből már megeszik egy adagot?
Figyelt kérdés
úgyértem mikor jön a következő ismeretlen abból megint egyszerre csak 1 kanál,utána 2-3, aztán 3-4..stb,?2010. febr. 14. 09:21
1/3 anonim válasza:
á, nem. én úgy csináltam, hogyha már megevett egy adagot, akkor pl: be akartam vezetni a brokkolit, a krumplihoz meg a répához löktem egy kis brokkolit, ha megette, és nem lett baja tőle másnapra, akkor azt bevezetettnek tekintettem. ha minden ételt fokozatosan nagykönyv szerint vezetsz be, akkor talán eljutsz odáig, hogy érettségijéig mindent ehet. :))
noj
2/3 anonim válasza:
hát én nem vacakoltam vele, láttam hogy szereti a hasát a pincúrom, és az ismeretlenekből is adok egyből neki 1 adaggal. Ha nem kell neki, majd kiköpi.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi, én is így gondolom ahogy ti,ha valami bajja lenne tőle akkor az kijön akkor is ha 1 kanállal eszik belőle, meg ha 5-tel is?
2010. febr. 14. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!