Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zöldség és gyümölcskúrát...

Zöldség és gyümölcskúrát szeretnék csinálni. Mit gondoltok erről? Mennyi zöldséget és gyümölcsöt kell egy nap alatt bevinni a szervezetbe? Érdemes egyáltalán ilyen fajta kúrát tartani?

Figyelt kérdés

Számomra az intenzív kemény böjtölés nem megfelelő, viszont szeretnék méregteleníteni, regenerálódni, ezért gondoltam erre a fajta kúrára, mert nem is igazán fogyókúrázni szeretnék, arra szerencsére nincs szükségem.

Mindenfajta gondolatot szívesen fogadok.

2011. máj. 11. 12:12
 1/2 anonim ***** válasza:

én minden héten egy napot (péntek) méregtelenítek...almát és ananászt eszem...meg zöldségeket...minden nélkül...nyersen...ill most már..multkor csak almát ettem..nem volt jó...éhen vesztem...de megéri...ergo ma ananász, alma, zöldségek és viz van az étlapon...megéri nagyon....heti egy nap áldozat...jaa pluszba odafigyelek ám minden nap a kajára...de nem siránkozom, ha a héten egyszer megeszem egy turórudit mer megkivántam:):):) nekem eddig hatott...fogyás és méregtelenités szempontjábol is:)

22L

2011. máj. 13. 11:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Ez is nagyon jó ötlet, lehet hogy rá fogok állni majd a méregtelenítő hetem után. :)
2011. máj. 13. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!