Hány éves kortól/korig tegeződhet egy 12 éves lány?
Én 30 éves nő vagyok. A szóban forgó kislányt 7 éves kora óta ismerem, mikor megvettük a szüleitől a lakást (a szomszédba költöztek). Eddig magázott, úgy is köszönt. Most meg elkezdett sziázni. Engem zavar.
Mit szólnátok hozzá?
Azért annyira jóban nem vagyunk, sőt a nagynénjével nagyon rossz a viszonyunk, tőszomszédunk, még csak nem is köszönünk egymásnak. és amilyen hülye az anyja a lánynak, még beszólna nekem, hogy mire fel szólok egyáltalán a lányához. A 18 éves bátyja bezzeg tud magázódni, csak ez a kis hölye csitri hiszi azt, hogy ha már melltartót hord, nagylány. Amugy 18-nak néz ki, nem 12-nek.
Tudom, utálkozósnak tünhetek, de tényleg nagyon rossz a viszony a családjukkal, és nekem is kislányom van, akit arra tanitok, hogy köszönni kell és nem szia, hanem csókolom (3,5 éves).
Engem most így 25évesen is baromira zavarna,ha egy hét éves gyerek csókolomozna(mikor megismertétek egymást ez volt a helyzet)...Barátaim közül sokan vannak 30körül,de ők kijelentették,mikor megszületett a gyerekünk,h nincs magázódás(tudom más a barát gyereke)
Az egy dolog,h idegeneknek csókolom,de akivel napi szinten látjuk egymást baromira zavarna,ha magázna,nem is értem,hogy téged hogy nem zavart eddig,pláne a 18éves bátyj..
Köszönöm a kommenteket.
Jobban zavar az, amikor egy 12 éves csitri letegez, mint amikor a barátaim gyerekei (3-8 évesek) letegeznek.
Azzal van itt a gond, hogy eddig nem tegezett, mire fel ez a nagy sziázás, nem vagyunk mi barátnők.
A párom szerint, ha ennyire zavar, akkor szoljak neki, hogy mióta tegeződünk mi?
Csak érdekel a véleményetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!