2 lányom van és ha zenét hallgatnak állandóan veszekednek,mert amit aze gyik szeret azt a másik nem és megoritenek ezzel,nem tudok mit tenni,hogy abbahagyják,kozos szobájuk van
fülhallgatóval könnyebb lenne :) laptophoz/telefonhoz/mp4-hez csatlakoztatva. így azt hallgatnak, amit akarnak :)
2012. aug. 26. 13:00
2/19 A kérdező kommentje:
de ok nem hallagják úgy,mindig hanggosan hallgatnak zenét még este is
2012. aug. 26. 13:02
3/19 anonim válasza:
Majd felnőnek;)Igazság szerint nem tudsz sokat tenni....
Nekem van egy ikertesóm és tudnék mesélni:D
2012. aug. 26. 13:13
4/19 anonim válasza:
:-)
oszt be az időt neki
délelőtt 10-11ig az egyik
11-12ig a másik
délután 14-15ig az egyik
15-16ig a másik
és este 20 után nincs hangos zene
ha zavar csapd le a villanyórát/biztosítékot
vagy tegyél be egy kis Mozartot Bachot stb.....
de a füles a legjobb megoldás :-)
2012. aug. 26. 13:26
5/19 anonim válasza:
"vagy tegyél be egy kis Mozartot Bachot stb..... "
sztem sikítva rohannának ki a szobából!:D
2012. aug. 26. 13:36
6/19 anonim válasza:
nem olyan rossz az a Mozart meg a Bach. 19/f
2012. aug. 26. 14:36
7/19 anonim válasza:
ahogy az egyik válaszoló is írta, oszd be az időőt, h ki mikor hallgathat zenét. Amikor az egyikük hangosan hallgathatja akkor a másik meg fülhallgatóval hallgatja és egy óra múlva fordítva.
2012. aug. 26. 14:48
8/19 tüptürüptürüpp válasza:
Igen, ki fogják nőni, vagy legalábbis megtanulnak egymáshoz alkalmazkodni. Most mennyi idősek?
Nekem hugom van és még csak 7 éves, de szerencsére külön szobánk van, így abból nincs veszekedés, ha más zenét hallgatunk. Tényleg az lenne a legjobb, ha megmondanád mindkettőnek, hogy vagy hallgatják fülhallgatóval, vagy akkor hangosan mikor nincs otthon a másik.
15/L
2012. aug. 27. 08:10
9/19 anonim válasza:
Szerintem osszák be maguk. De a fülhallgatót nem ajánlom, ha szeretik hangosan hallgatni a zenéket, akkor valószínűleg fülhallgatón keresztül is hangosan fogják, az meg a fülüknek nem tesz jót.
2012. aug. 27. 13:32
10/19 anonim válasza:
osszák be maguk!...nálunk is ez volt a géppel.... mindig találtunk ki szabályokat...pl.:ha együtt mentünk haza a buszon és amelyikünk mondta hogy én gépezek először az gépezett...de nálunk 1 óránként volt mindig csere....éjjel nappal ment a gép...és mindig néztük az előzményeket hogy ki mennyit gépezett....szinte mindig ugyanannyit gépeztem mint bátyám....volt hogy már csak azért ültem előtte hogy idegesítsem...elég gechi dolog, de már leszoktam róla....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!