Szülők! Ti kiakadnátok azon, ha kamasz lányotok rock/metál zenét hallgatna?
Ilyesmire gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=hzRqCM2QoiM
http://www.youtube.com/watch?v=Lsx5CiK1Z2s&feature=relmfu
de nem divatból hallgatom, csak ezek jönnek be nekem már 9 éves korom óta, apámnak nem igazán tetszik a dolog, azt mondja, hogy inkább hallgassak keresztény zenét, de azt nem szeretnék (amúgy vallásos vagyok), anyám meg nem igazán foglalkozik vele, ő elfogadja az ízlésemet.
Mint szülö irok: nálunk az volt a szabály, hogy mindenki olyan zenét hallgathat, amilyet akar, dse csak úgy, hogy akinek nem tetszik, annak ne kelljen szintén "élveznie", tehát vagy olyan halkan, hogy ne zavarjon mást, vagy pedig - ha hangosabban akarja - fejhallgatóval.
De ez nemcsak a gyrekre voantkozott, hanem ránk, szülökre is.
IGEN!
Én 13 éves vagyok és ha lesz egyszer egy lányom akkor inkább elé rakom a FankaDelit meg a Hunniát de ilyet ne hallgasson én radikális zenét hallgatók sokszor mert ezeknek legalább van értelműk de ezeknek a szaroknak semmi!!!
Nekem a Bring me the Horizon, Betraying the Martyrs, Till we Drop és egyéb nyalánkságok tartoznak a kedvenceim közé, de ezek mellett hallgatok indie zenéket is, pl Beirut, Manchester Orchestra, Artic Monkeys. Nos, nekem a szüleim egyiket se túlságosan szeretik, de engedik, hogy hallgassam, mert ez a személyiségem fejlődésének a része. Csak hogy idézzek:
Justin Bieber: "I got money in my hands that I’d really like to blow
Swag swag swag, on you", na ez aztán romantikus. Pedig ez a tinilányoknak való, az érzelmes meg a szép.
Ellenben: "Everything I touch turns to stone, so wrap your arms around me and leave me on my own."
Szóval mondd csak meg a szüleidnek, hogy ezek a zenék történeteket mesélnek és nagyon szép gondolatok vannak benne.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!