Szülők! Ti kiakadnátok azon, ha kamasz lányotok rock/metál zenét hallgatna?
Ilyesmire gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=hzRqCM2QoiM
http://www.youtube.com/watch?v=Lsx5CiK1Z2s&feature=relmfu
de nem divatból hallgatom, csak ezek jönnek be nekem már 9 éves korom óta, apámnak nem igazán tetszik a dolog, azt mondja, hogy inkább hallgassak keresztény zenét, de azt nem szeretnék (amúgy vallásos vagyok), anyám meg nem igazán foglalkozik vele, ő elfogadja az ízlésemet.
12-13 éves koromtól 16-ig metált és rockot hallgattam, bakancsban, tornacipőben jártam, szegecses dolgok, fekete haj, ruhák, nem egy szimat szatyrot nyűttem el. Szerettem azt az időszakot :)
Már 'kinőttem' ezt a korszakot, nem öltözködöm így, de még mindig szeretem az ilyen zenét.
Mellesleg apám nagyon örül(t), hogy ilyen zenét hallgattam / hallgatok, mert ő szinte csak ilyen zenét hallgat. 2006 körül vinni akart magával AC/DC koncertre is :D
18l
Ennek a Motionless in Whitenak van némi black metál beütése, ami valljuk be egy vallásos családban kicsit furcsa :D
Egyébként mindenkinek szíve joga eldönteni mit hallgat, nekem pl. kedvenc műfajaim a klasszikus zene és a szimfonikus black metál.
Sklillet is kersztény, azt hiszem.
Utolso, mondanál nekem egy szimfonikus black metal zenekart ?
Ha majd lesz gyerekem, én örülnék, ha rockot, metált, ilyesmiket hallgatna. :) De persze nem erőltetném rá. Ha meg nagyon nem tetszenek majd a zenéi, úgy hallgassa, hogy én ne halljam.
Az én szüleim elfogadták, hogy ilyen zenéket hallgatok. A régebbi zenekarokat, amiket hallgatok, azokat ismerik. A kedvenc bandám (Rise Against) zenéjét megmutattam nekik, nincs bajuk vele, Burzumot meg ehhez hasonlókat meg nem fogok üvöltetni, biztos könyörögnének, hogy kapcsold már kiii. :D Amúgy is fülhallgatón szoktam zenét hallgatni.
Én kamasz vagyok, remélem nem baj, ha válaszolok. Anya nem szól bele mit hallgatok, csak ha nagyon hangos akkor szól, hogy vegyem lejjebb. Én is van hogy keményebb rock/metál zenét hallgatok. Szerintem bizonyos keretek között olyan zenét hallgass, amit te szeretsz, ami neked tetszik.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!