Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti kiakadnátok azon,...

Szülők! Ti kiakadnátok azon, ha kamasz lányotok rock/metál zenét hallgatna?

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=hzRqCM2QoiM

http://www.youtube.com/watch?v=Lsx5CiK1Z2s&feature=relmfu

de nem divatból hallgatom, csak ezek jönnek be nekem már 9 éves korom óta, apámnak nem igazán tetszik a dolog, azt mondja, hogy inkább hallgassak keresztény zenét, de azt nem szeretnék (amúgy vallásos vagyok), anyám meg nem igazán foglalkozik vele, ő elfogadja az ízlésemet.

2012. aug. 22. 07:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
100%

12-13 éves koromtól 16-ig metált és rockot hallgattam, bakancsban, tornacipőben jártam, szegecses dolgok, fekete haj, ruhák, nem egy szimat szatyrot nyűttem el. Szerettem azt az időszakot :)

Már 'kinőttem' ezt a korszakot, nem öltözködöm így, de még mindig szeretem az ilyen zenét.

Mellesleg apám nagyon örül(t), hogy ilyen zenét hallgattam / hallgatok, mert ő szinte csak ilyen zenét hallgat. 2006 körül vinni akart magával AC/DC koncertre is :D

18l

2012. aug. 22. 12:31
 12/73 anonim ***** válasza:
69%
9. kislány: Azért hiszed, hogy ezeknek nincs értelmük, mert te annyira nemzeti vagy, hogy másoknak még a nyelvétől is undorodsz, nem hogy megtanulod, ilyen eretnekséget!
2012. aug. 22. 12:31
 13/73 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem ezt a fajta metált, de semmi baj azzal, ha ilyeneket hallgatsz. Viszont ha az ősökkel is meg szeretnéd szerettetni, akkor hallgass Sabbathot, Motörheadet, meg AC/DC-t. Azt mindenki szereti.
2012. aug. 22. 13:44
 14/73 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem volt ilyen problémám a szüleimmel szerencsére, pedig (Periphery, AA, TDWP, Adept) és még rengeteg mást hallgatok, de az alap hangot megkapod ezekből :D, ha keresztény zenét akarnak veled hallgattatni akkor mutass nekik egy TDWP vagy August burns red számot mind 2 banda keresztény és elég jól zúznak. remélem elfogadják majd a zenei izlésed :d
2012. aug. 22. 14:55
 15/73 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a Motionless in Whitenak van némi black metál beütése, ami valljuk be egy vallásos családban kicsit furcsa :D

Egyébként mindenkinek szíve joga eldönteni mit hallgat, nekem pl. kedvenc műfajaim a klasszikus zene és a szimfonikus black metál.

2012. aug. 22. 15:00
 16/73 anonim ***** válasza:
100%

Sklillet is kersztény, azt hiszem.

Utolso, mondanál nekem egy szimfonikus black metal zenekart ?

2012. aug. 22. 15:47
 17/73 A kérdező kommentje:
A Skilletet ismerem, azt kb egy éve szerettem nagyon :D És tudom, ez vallásos családban elég furcsa, de nekem valahogy ez jön be, meg persze rengeteg más banda is, mint pl A Vain Attempt, Asking Alexandria, Avenged Sevenfold, Black Veil Brides, Bullet For My Valentine, Children Of Bodom, Depresszió, Echo of Dalriada, Escape the Fate, Falling In Reverse, Pillar, Get Scared, Green Day, Panic! At The Disco, Red, Slipknot, Snow White's Poison Bite, Sonata Arctica, Steel Panther, Thousand Foot krutch, Three Days Grace és persze régi nagy kedvencem a Breaking Benjamin (csak mostanra már nem igazán hallgatom, inkább BVB-t és MIW-t szoktam)
2012. aug. 22. 17:08
 18/73 anonim ***** válasza:
100%

Ha majd lesz gyerekem, én örülnék, ha rockot, metált, ilyesmiket hallgatna. :) De persze nem erőltetném rá. Ha meg nagyon nem tetszenek majd a zenéi, úgy hallgassa, hogy én ne halljam.

Az én szüleim elfogadták, hogy ilyen zenéket hallgatok. A régebbi zenekarokat, amiket hallgatok, azokat ismerik. A kedvenc bandám (Rise Against) zenéjét megmutattam nekik, nincs bajuk vele, Burzumot meg ehhez hasonlókat meg nem fogok üvöltetni, biztos könyörögnének, hogy kapcsold már kiii. :D Amúgy is fülhallgatón szoktam zenét hallgatni.

2012. aug. 22. 20:53
 19/73 anonim ***** válasza:
14%
Bocs de fiú vagyok, úgy, hogy elb*sztad aranyom, amúgy nem undorodom más nyelvtől sőt mi több a spanyol és a horvát nyelvet egyenesen imádom, illetve osztrák vér is van bennem így a német is vonz ennyit arról, hogy nemzetszoci vagyok bocsesz.
2012. aug. 22. 21:40
 20/73 tüptürüptürüpp ***** válasza:
100%

Én kamasz vagyok, remélem nem baj, ha válaszolok. Anya nem szól bele mit hallgatok, csak ha nagyon hangos akkor szól, hogy vegyem lejjebb. Én is van hogy keményebb rock/metál zenét hallgatok. Szerintem bizonyos keretek között olyan zenét hallgass, amit te szeretsz, ami neked tetszik.

15/L

2012. aug. 23. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!