Hogyan álltok a kamasz gyereketek szexuális életéhez?
Mit gondoltatok, mit reagáltatok, amikor rájöttetek/elmondta, hogy szexuális életet él?
Elsősorban lányos szülőkre vagyok kíváncsi. Írjátok meg, hogy hány éves volt akkor a gyereketek, köszi :)
Én úgy állok ehhez a dologhoz, hogy úgy nevelem, hogy a szex nem tabu, bármikor kérdezhet és bármikor beszélünk róla. Úgy én, mint a párom...
Nálunk nem volt téma a családban a szex, nagyon nem...18 éves voltam, mikor 2 év kapcsolat után édesanyám megkérdezte, van-e valami kérdésem....
No én nyíltan szeretném és fogom is nevelni a gyermekemet, úgy, hogy 15-16 évesen feltudja mérni, kell-e neki valójában a szex. Úgy nevelem majd, hogy értékelje a szexet, ne fűvel-fával akarja és csak akkor ha a majdani párja valóban megérdemli őt...
Egyébként, ha enyhítő körülmény, ami köztünk történt nem önszántamból volt. Csontig leitatva, dübörgő zene mellett, egy olyan bulin, amire azt sem értem, hogy kerültem oda. De most az egész város úgy tudja, beleértve azt a fiút is, aki tényleg tetszik.
Mi lányok nem csak ennyit akarunk, viszont a fiúk többnyire igen és sajnos alkalmazkodni kell hozzájuk.
A szülők meg gyanútlanok, pedig ha körülöttem megnézem, hát... nem sok olyan 15 éves van, aki még teljesen szűz.
Pár hónappal ezelőtt anyu ennyit kérdezett: és hol jártok már xy-nal?:) hát mondom anyu szerinted? (ekkor 9 hónapja együtt voltunk) akkor írattunk fel foggátlót és azóta is viccelődés van mikor együtt alszunk, hogy jól kisimultunk, mi volt az éjszaka meg ilyenek :)
16/L
na nálunk nagyon nem tabu a szex téma, de apummal szoktam mindig beszélni erről, mindig elmondja hogy vigyázzak meg minden meg ad gumit is bár először kicsit kiakadt mikor elvesztettem a szüzeségem de meg békélt főleg most már mivel már 3 éve együtt vagyok a barátommal. Anyumnál viszont tabu a szex nem is szoktunk beszélgetni ilyesmiről tudomásul vette, hogy jól megvagyok a barátommal és kész
17/L
A lányom most 17 éves
Én már a legelejétől tudtam a dolgokat, mindig mondta hogy az én szobámból lépjek fel a fészbukjára és én is olvassam a beszélgetésüket. (Mivel akkor szoptattam a kicsit , nekem úgy volt kényelmes)
A lányom bármit megkérdezhet tőlem is , és az apjától is , szerintünk ez így korrekt, nincsenek tabu témák.
Én tudtam hogy el fog jönni ennek az ideje, korábban mint a "mi időnkben".
15 évesen feküdt le a barátjával, és előtte kb 2 hónapig pettingeltek.
Igazából annak örülök igazán, hogy ilyen kapcsolat van közöttünk és nem kellett olyat hallanom hogy : "anya bocsi hogy csak most mondom el de már nem vagyok szűz"
A párjával már 3 éve együtt vannak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!