Anyukák, mennyire zavar (na) titeket, ha kamasz gyereketek valamilyen stílushoz tartozik (tartozna)?
Én általában nemzetirock os pólókba járok:)
Kárpátia , nagy magyarország ilyesmi:)
13 éves vagyok:)
én megpróbálnám lebeszélni
tiszta idiótán néznek ki az ilyen gyerekek, lehet h nem véletlenül
de persze ha ragaszkodik hozzá és nem lehet eltéríteni, akkor nincs mit tenni, hamarabb kellett volna elkezdeni
lehet furcsán hangzik, de nekem nincs színes ruhám. (van kivétel, de azokat Anyukám vette, de nem hordom) És tudom, h nem szeretné, h goth legyek. Valahogy tudom, h nem esne neki jól hiába mondanám azt, h nekem így jó.
Egy pár sor a lebeszélésről. Van olyan korszak amikor az ember ilyen-olyan stílusú akar lenni. Nem feltétlenül rossz ez hiszen tartozni akar valahová. Hagyni kell egy kicsit, lehet, h rájön magától, h ez nem jó és kész ennyi volt. De amikor már nem lehet kezelni, lázad és elfajulnak a dolgok akkor már gond van. Lehetséges, h rossz társaságba keveredett, stb. Nekem is így volt.
DE mindennek van határa!
Nálam elfogadták, h ilyen vagyok, de attól függetlenül, ha megtiltanák nekem, h feketét hordjak, nem érezném magam jól a bőrömben. De hangsúlyozom, ez csak az én véleményem, mindenki más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!