Kamasz lányok! Ti mit csináltok, amikor egyszerre 5-6 fiú vesz körbe titeket? Csak engem zavar? 15/L
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 20:15
1/18 anonim válasza:
én konkrétan örülök ha egy is odajön de nem teszi mert a "csorda" nélkül nem menő.
3/18 anonim válasza:
én olyankor lesütöm a szemem és csak 1-2 szóval válaszolok ha kérdeznek :$ :D
barátnőmék szerint el is pirulok,de úgy szószerint tűzpirom a fejem :D
persze ezt is csak akkor ha olyan fiúk jönnek ide akik tetszenek
osztálytársaimnál pl nem csinálom ezt :D
meg az is fura hogy úgy egyébként nagy pofám van de fiúk közelébe ... xD
13l
4/18 monster under yo bed válasza:
hozzá vagyok szokva, mert a legtöbb haverom fiú.
5/18 anonim válasza:
20:32 vagyok
de nagy már :D
leírtam hogy mit csinálok erre lepontoznak :))
hát kapja be aki lepontozgat :P
6/18 anonim válasza:
Azt amit szoktam.. itthon 4 fiúval vagyok együtt + még ha haverok is jönnek,mondhatni hozzávagyok szokva:)
Mondjuk hiányzik ,hogy nincs itthon lány,de megy a folyamatos hülyéskedés,de ez már más tészta:D
7/18 anonim válasza:
Hülyülünk.:D Még azzal is aki tetszik.:D
8/18 anonim válasza:
Én nagyon szeretek fiúkkal baromkodni:) Elvagyok velük, meg így azzal is egész jól, aki tetszik.
14/L
9/18 anonim válasza:
Fúú én egyenesen imádom ! Valahogy mindig jobban ki tudtam jönni fiúkkal :) ! És ebben az is a jó hogy csak rád figyelnek .Tiszta jó érzés !!
10/18 :) :) :) válasza:
Hát zavarban vagyok,alig bexélek ,ilyesmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!