Kamasz lányok! Ti mit csináltok, amikor egyszerre 5-6 fiú vesz körbe titeket? Csak engem zavar? 15/L
Szlovákiába 10 fiú közt voltam egymagam lány a fiúk nyomultak Én nyomultam egy sráchoz és nagyon jókat hülyültünk IMÁDOM ŐKET Nagyon jó barátságok születtek:)
Semmi különöst nem csináltam csak beszéltem meg állandóan a fiú közelébe voltam aki tetszett nagyon élveztem :) Engem nem zavar :)
Szia :) :) :) !
Bocsi, de hogy kell bexélni ?
31. N
Nem vagyok kamasz, de nagyon nem zavar ha 5-6 fiú körülvesz :-D sütök nekik pogácsát :-)
Jajj...én nagyon bírom.:D Majdnem mindennap ez van,legjobb haverom és az egyik olyan pasi előtt ülök,aki nagyon tetszik és egész szünetben csak beszélünk meg hülyülünk és aztán jön a többi fiú haver és ott hülyülünk minden kicsi dolgon. ÉS amikor észreveszem,hogy mi a szitu már csak én vagyok egyedül lány,mert barátnőm lelécelt és 9-10 fiú körülöttem. Mellesleg egész órán beszélünk a tanárok már pikkelnek rá,pedig még csak ma van az első nap. Főleg azért gyűlnek ennyien körénk,mert mi vagyunk az osztályban a legnépszerűbbek és,mert 4 fiúnak tetszek az osztályból,és nem nagyképűsködésből írom. Ne légy zavarban! Tök jó,hogy csak rád figyelnek,mert akkor úgymond te vagy az,aki a legfontosabb.Fogadd meg!Beszélj és mosolyogj sokat!
13/L
Hülyülök, nem zavarnak jó érzés fiúkkal bandázni :D
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!