Kamasz gyerekek szülei! A ti gyereketek jólnevelt?
Megteszek mindent, hogy 13 éves fiam jólnevelt legyen.
A tanárai áradoznak is róla, hogy ílyennel kellene tele rakni az iskolát. Bár én nem veszem észre mert itthon, nem látszik, hogy annyira jól neveltem volna. Néha úgy érzem a sírba tesz!
Igen, mintha itthon átváltozáson esne át! Jó, tudom, ezek viszonylag kis gondok, hiszen -mint az osztály- és évfolyamtársai közül nem egy- ihatna, drogozhatna, csavaroghatna.
Viszont, ha csak az ő szobáját látná egy idegen, akkor azt hinné, kirabolták a lakást... Simán átlépi a leesett holmit, valahogy kiesik a látóköréből, nem idegeskedik a maga után hagyott kosz miatt sem. De! Órákat tölt a fürdőben (megjegyzem, ott a wc is, amire néha elmennénk) magát piperészve. A vízdíjat harmadával kellett megemeltetnünk (3 tagú a család), mert jó pár köbmétert ugrott a fogyasztásunk "érthetetlen" okból.
És minezeket nem lehet vele megbeszélni, ó, nem! Rándít egyet a vállán és ott hagy, mintha egy kiállhatatlan inkvizítor volnék, aki nem hagyja az amúgy is fáradt csemetéjét békén pihenni szobája magányában.
Utolsó válaszolónak:
Tudom, tudom, csak egy kis vigasztalásra vágytam a hasonló cipőben járóktól:)!
(Mellesleg lassan az én csemetém is eléri a 18-at, tehát nem ma kezdtünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!