Szülők! Mit csinálnátok, ha kamasz gyereketek alkalmakkénti vizipipázásáról tudomást vennétek?
Kérdés hogy milyen sűrűn csinálja, és hogy mit rak a vizipipába. Egy sima vizipipa nem káros, tesómnak is van, 18 évesen vette, szoktuk néha használni.
Ja meg fontos kérdés hogy mennyi idős a gyereked.
Ha aggódsz, nézz utána a vizipipának, káros-e és mennyire stb... Ha te is megbizonyosodsz róla hogy annyira nem káros, vagy egyáltalán nem, nyugodtabb lehetsz és csak arra kérd meg a gyereked hogy sűrűn ne használja. :)
22/L
Kedvesen akartam válaszolni, de látom, te vagy a kamasz.
Jó tanács, máskor ne szuggesszíven tedd fel a kérdést, ("betegen az internet elé rohannátok") mert irritáló.
Na. Egyébként nagyon nem szólnék. Ha nem engem nyaggatna szénért, dohányért, nem izgatna a dolog, nekem is van kettő pipám. Illetve javasolnám a szipkavédő használatát, mert orvoshoz sem szívesen cipelném, ha benyelne valami makacs herpeszt.
De ettől még messze vagyok, a fiam még csak 1 éves.
jól eltángálnám a kis mocskokat fakanállal!
és egy hétig takarítanának
76/L
Zavarna, nem tudok azonosulni a mai tinik értelmetlen, és önpusztító életformájával. Mivel én is kibírtam a tinikorom baromságok nélkül, ezért ezt a gyerekemtől is el fogom várni, a vízipipáról meg megoszlanak a vélemények, van aki szerint pont olyan káros mintha dohányozna. Elbeszélgetnék vele, tőlem nem kapna erre pénzt.
24/N
A vp nem káros,a cigi már az. Mondhatjuk úgy,hogy ízes füst. Én nem tiltanám,baja nem lesz belőle.
16L
igen, valóban nem vagyok szülő de az ő válaszukra voltam/vagyok kíváncsi mert nyilván egy 16 éves, aki szintén csinálja ezt megengedné a saját gyerekének is...:)
köszönöm a válaszokat, a tiltás valóban nem lenne helyes, de akkor mégis mi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!