Miért dohányzik a legtöbb kamasz?
Há' mer menő.
Én amúgy nem cigizek és büszke is vagyok rá. *.*
15/l
Én sajnos nem csak kamaszokat láttam, hanem 9-10 éves kis sz@rosokat is...
Azt hittem, megütöm, amikor tőlem kért tüzet... Szerencsére sikerült megnyugodnom, és csak a cigijeit vettem el tőle :)
28/N
Csak rajkodásból.
Amúgy egyszer mikor mentem hazafelé, előttem ment két kiscsaj, még 10 évesek sem voltak, és akarva-akaratlanul meghallottam, amiről beszélnek: "A te anyukád tudja, hogy cigizünk?" .... no comment.
Kérlek szépen, ne általánosíts, az, hogy némely szakközép közelében nyüzsögnek a dohányzó diákok, közel sem jelenti azt, hogy a legtöbb kamasz dohányzik.
Szerintem egyrészt mert olyan környezetből jönnek, ahol ez elfogadott (dohányos és/vagy tanulatlan szülők, akiknek nem az a prioritás, hogy megértessék a gyerekkel, hogy miért nem dohányzunk), másrészt dac, harmadrész ha olyan helyre kerül valaki, talán a beilleszkedést is segítheti, bár akkor talán inkább jobb más barátokat keresni...
15/L
Szüleimnek jó állásuk van, együtt maradtak, nem vagyok lelki beteg, zárkózott,visszahúzodó vagyok, tudom hol a határ, nem érdekelnek a menő/divatba jött dolgok, és vallásos iskolába járok.És mégis dohányzom. Miért? Mert jól esik, azért.
És a szülők miért dohányoznak? És a szülők többsége miért a házban dohányzik? hmmm?.
Szerintem:
1. Mert tilos: Ami tilos, az izgalmas, tehát csinálják.
2. Mert a haverok is...: Így nem lógnak ki a baráti társaságból, és úgymond közös program.
3. Mert menő: Mivel a menők cigiznek, lehet én is menő leszek, ha cigizek...?
4. Mert laza: ua. mint a 3-as
14/L vagyok és nem cigizek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!