Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért dohányzik a legtöbb kamasz?

Miért dohányzik a legtöbb kamasz?

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 14:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Azért nem kell általánosítani én szakközepes vagyok de mégsem cigizek. Anyám cigizik de én soha nem fogok és büszke is vagyok rá. 15/F
2011. okt. 16. 19:31
 12/18 anonim ***** válasza:
32%

mivel azt hiszik,hogyha dohányoznak,akkor azt hiszik:"fhuude menöö vagyok,cigizek.yeee".

Onnan tudom hogy az én osztálytársaim is dohányoznak,de én nem,ééés büszke vagyok rá.!!:)

13/L :D ^^

2011. okt. 17. 15:56
 13/18 anonim ***** válasza:
56%

Az én osztályomban is többen cigiznek mint ahányan nem,pedig lányosztály vagyunk! Engem is kínáltak már többször is de én megmondtam h nem szándékszom rászokni de még csak kipróbálni se. Sőt még próbálom is őket leszokatni róla!

L/15

2011. okt. 17. 17:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Mert 1-2 alkalommal nem akar kilógni a sorból, és magára erőlteti, utána meg egy életen át nem tudja letenni... Amúgy én speciel rosszul vagyok a cigifüsttől, olyan büdös keserű....

13/F (Nem cigizek... Max VP, de az is csak 2x volt.)

2011. okt. 17. 18:24
 15/18 anonim válasza:

Nálunk kb 40% cigizik. Szerintem nem jó mert láttam egy tüdőrákost 10nappal a halála előtt :(

Mondjuk 7.-ben kicsit cigiztem én is de apámék megtudták aztán nagyon elvertek nadrágszijjal.

14 L

2011. okt. 17. 22:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Egy részük menőzésből, másik részük pedig csak megszokásból. Sajnos többen vannak az első csoportban. :/ Én soha ki nem próbálnám. 13/L
2011. okt. 22. 17:14
 17/18 anonim ***** válasza:
61%
1éve vagyok úgymond "láncdohányos". Rászoktam, mert eleinte csak stresszhelyzetekben szívtam el egy-két cigit, aztán amikor a legnagyobb csapás ért az életemben(2 is egyszerre), akkor rászoktam, úgy, hogy észre sem vettem, hogy napi fél-1 doboz megy el... stresszeltem. Közben kiderült, hogy pánikbeteg vagyok. Oldja a feszültséget, ha látszatra is csak, de engem megnyugtat. És inkább tüdőrák, mint egy roham.
2011. nov. 8. 18:36
 18/18 anonim ***** válasza:
2011. nov. 8. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!