Miért nem érti meg a legtöbb kamasz hogyha butaságot csinál azzal csak magának árt és nem biztos hogy kapni fog egy újabb esélyt az élettől. Hogy a felelőtlenségükre akár a jövőjük is rá mehet?
Előre bocsátom, hogy én NEM tartozom az felelőtlen, önpusztító kamaszok közé, de megpróbálok az ő fejükkel gondokozni.
'Mindenkinek csak egy élete van és azt az egyet nem kéne elpazarolni' -> Hát épp ez az! Szerintem úgy érzik, elb*sszák az időt, ha nem próbálnak ki mindenféle baromságot. Nem akarnak kimaradni semmiből, ki szeretnék élni magukat, mire a családalapításra kerül a sor. Ilyen egyszerű az egész.
17:58, pont erről beszéltem második válaszomban. Első/második voltam.
(Ez a kérdezőnek szólt.)
Életünk során első alkalommal épp kamaszkorban fogjuk fel, hogy nem fogunk örökké élni. Addig jobb esetben "nagymamát elvitték az angyalok" - ez a max. tapasztalat a halállal kapcsolatban. A kamaszévek alatt ismerik fel általában a fiatalok, hogy hol a határ - épp ezt feszegetik a felfokozott életvitellel. Ilyenkor foglalkoztatja őket az öngyilkosság is, mint lehetőség. Akit egészséges értékítéletre neveltek, az átesik ezen, túléli ezeket az éveket :D
De látod, Amy Winehouse rajongói is inkább összeesküvést és gyilkosságot feltételeznek, pedig egy ideje már néztük, hogyan pusztította önmagát. Valamiért azonban nem mindenkinek evidens, hogy aki így él, az ebbe bele is hal rövid időn belül.
live life to the fullest .
persze 30 évesen már gyereket akarok , meg családot . de addig kiszeretném élni magam,hogy aztán ne a harmincas éveim közepén kattanjon be hogy én nem éltem .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!