Egy ultra-nyugtalan kamasz segítséget kér, mit tudnék tenni?
Helló mindenkinek, előszőr is köszönöm, hogy elolvassátok ezt. Rólam érdemes tudni, hogy egy 17 éves lány vagyok és az a problémám, hogy már nem tudok szembenézni a problémáimmal szociális téren. Az van, hogy nekem volt pár nem túl kellemes incidensem az osztályommal és nem igazán egyezek valami tündöklően a nagy részével, azonban van néhány barátom. Az utóbbi ídőben azonban már kezdek kilenni idegileg, mert az osztály nagy része nagyképűnek tart, fölényesnek és úgy átlagban rossznak, a néhány barátomban (akik osztálybeliek ugyancsak) pedig hatalmasat csalódtam, ugyanis az egyik teljesen bizalmatlanná vállt velem szemben, nem hiszi el sokszor amiket mesélek neki az én életemről és úgy gondolom, hogy ez már nem barátság.
Azonban az a helyzet, hogy kezdem úgy érezni, hogy egyedül maradok az osztályban. Nem vagyok egyedül jelenleg, de nagyon kivagyok idegileg és talán épp ezért fogok odajutni, hogy teljesen egyedül leszek. Egyszerűen nem bírom már azt, hogy az egész osztály szemében én vagyok a kivétel, a különc, a nagyképű, de a tetejét az tette rá az egészre, hogy mostmár az egyik osztálybeli barátnőm is kezdi megirigyelni azt, hogy én egy jóképű pasival járok, hogy szórakozok, stb., és ezért elkezdett kételkedő módon viselkedni velem szemben.
Úgy érzem, hogy összerogyok. Hogy kifut a lábam alól a föld valahányszor abban az osztályban vagyok.
Ket dolgot tehetsz:
1. Atmesz egy mask sulba es megfutamodsz a problemak elol.
2. Megbeszeled az osztallyal a problemat. Valami oka biztosan van, hogy mindenki ellened fordult. Ha te hibaztal, akkor valtoztass a dolgaidon, ha pedig felreertes, akkor tisztazd a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!