Kamasz fiúk, titeket zavarna ha egy haverotok sokat beszélne a gondjairól, sokat nyavajogna, és kérne segítséget, tanácsokat tőletek?
Ha a barátom akkor nem zavarna. Segítenék neki ha segítséget kér. Nem vagyok képmutató görény, aki eljátssza a barátot, de ha élesben is szüksége van rám, akkor elküldöm melegebbre.
Ha csak kedves ismerős, akkor is segítenék. Elvégre biztos nem véletlen hozzám fordult. Megbízik bennem. Ezt gáz kihasználni.
Jajj nekem volt ilyen Isten mentsen tőle. Persze nem arról van szó, ha egy barátomnak baja van, segítek megoldani, meg minden, de ez olyan volt h mindig mindenen csak nyávogott és hiába mondtál neki bármit akkor is csak panaszkodott végeláthatatlanul mindig rossz kedve volt BÁRMIT csináltál, persze a tanácsokat nem fogadta meg, mindig utólag sírt, hogy ő milyen hülye volt, és ez egy idő után az ember agyára megy, aztán hirtelen belőlem is kijött és elküldtem a halálba :P
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!