Miért van sokaknak baja az extravagánsabb kamasz lányokkal?
Nem lehet mindenki sablonon gyártott, mert már a "szendelány" lett a divat, a virágokkal meg a kalapokkal, tehát már a világi ribancok is csak így öltöznek fel. Ha viszont valaki valami kicsit újszerűbbet, esetleg kicsit furcsát csinál az már feltűnési viszketegségtől szenved, esetleg - anyukám agykurkász barátnőjének szavaival élve - elnyomott agressziótól, rejtett szuicid hajlamtól árnyékolt fejlődő személyiség. (Utóbbit én se értem, hogy hozta a képbe...) Tehát ha valakinek fel van nyírva a haja meg van egy piercingje és magának csinál cuccokat vagy turizik az áááááá, Antikrisztus, máglyára vele, a halálfej a pólóján azt jelzi meg akar halni.
Hol hagyták a felnőttek a logikus gondolkodásukat vagy egyszerűen a józan, paraszti eszüket a magamfajtákkal kapcsolatban??
Eltévelyedett, "rejtett öngyilkos hajlamú" 14 éves kislány.
Szerintem csak simán elfelejtették,hogy ők is voltak fiatalok !
Meg hát alapvető emberi tulajdonság, hogy mindennek az okát keressük, még a halálfejes póló viselésének is :)
Én biztos nem fogom ezt ilyen komolyan venni, meg kell majd erőltetni magam, hogy tiltsak dolgokat (az alapvetőeken kívül), mert különben mi ellen lázadnának a gyerekeim? Márpedig a lázadás szükséges velejárója a szülőről való leválásnak is.
Amúgy tök jól fogalmazol :)
Üdv, 2 (kis)gyerekes anyuka, aki most akar tetoválást :)
unatkozó buta kamasz p!csák
tini ribik
figyelem hiányos emok
"kemény" rocker lányok
és vagány újítók
NA EZEKBŐL NEM KÉR SENKI
/nyugodtan pontozzatok le xd/
24/l
rejtett öngyilkos hajlamú, ezen szakadtam :D ilyeneket belédlátnak, csak mert halálfejes cuccokat hordasz? juj... nekem egy halálfejes táskám van, anyukámtól kaptam karácsonyra... vannak még normálisak :) te meg mondd meg nekik, hogy hagyjanak békén az agykurkászással, mert le se tojod. azért a hajadat ne fesd rózsaszínre, kémián egy órán erről volt szó, hogy ez mind kémiai reakció, némelyik roncsolja a hajat. és fel se nyírd, mert az meg ronda. nem szuicid, de nagyon nem szimpatikus. a piercinggel semmi baj, ha ki akarod magad lyuggatni, lyuggasd. de csak egy-kettő, ne 200 legyen benned. és ne most, mert az összes 14-19 éves köztéri prosti, akit láttam, pont tele van piercingezve. szóval azokhoz ne hasonlíts, légyszi :)
korodbeli lány :)
Utolsó előtti: Köszi, tetováló akarok lenni, amúgy meg művészetibe felvételiztem:P
Nincs feltűnési viszketegségem, sokszor inkább meghúzom magam. A felnyírt haj is csak kb mint Skrillex. Vannak barátaim, nincs egyediségi rohamom.
És nem vagyok jó magyarból mert nem tanulok magyart.
Köszi a válaszokat.
U.i.: egy piercingem van és egy is marad:)
skrillex. :':D:D:D:D behalok. és még te hiszed magad egyedinek, mikor az összes mai 14-15 éves tinipic*sa ezt hallgatja?????:D undorító vagy ;) senki le se sz*arja a te nagy egyediségedet, csak te vagy vele nagyra, hidd el, pont tesznek rád , utcán meglátnak, max körberöhögnek. :D anyád meg ha megengedi ezt neked, akkor egészségetekre :D
19L
Utolsó.
Szerintem meg ha valaki deszkáscipőben, kukászsákkabátban, és mindenféle egyéb 'tömegcuccban' jár az sokkal undorítóbb.
Igenis kellenek ezek az emberek, miért kéne mindenkinek ugyanolyannak lennie?Én inkább téged röhögnélek körbe ;)
Ez még mindig egészségesebb mintha valaki csak olyan ruhákba mer járni mint amit mindenki más is hord.
Ok hogyha valaki szolidabb ruhákat kedveli, de miért is kell leszólni a másikat? Jó hogy mindenkinek lehet véleménye, de a hozzászólásod alapján ez bőven az előbbibe esik.
:D nem hordok szemeteskabátdzsekit, mert undorító. :D nem talált, ...szegénykéim. imádom amikor felcseszi az agyatokat a SAJÁT gyökérségetek, ami miatt pötyögtök valami önvédő kis szánalmas szöveget. elég nagy nyomorultak vagytok :))))) szép napot :D
muhaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!