Miért van sokaknak baja az extravagánsabb kamasz lányokkal?
Nem lehet mindenki sablonon gyártott, mert már a "szendelány" lett a divat, a virágokkal meg a kalapokkal, tehát már a világi ribancok is csak így öltöznek fel. Ha viszont valaki valami kicsit újszerűbbet, esetleg kicsit furcsát csinál az már feltűnési viszketegségtől szenved, esetleg - anyukám agykurkász barátnőjének szavaival élve - elnyomott agressziótól, rejtett szuicid hajlamtól árnyékolt fejlődő személyiség. (Utóbbit én se értem, hogy hozta a képbe...) Tehát ha valakinek fel van nyírva a haja meg van egy piercingje és magának csinál cuccokat vagy turizik az áááááá, Antikrisztus, máglyára vele, a halálfej a pólóján azt jelzi meg akar halni.
Hol hagyták a felnőttek a logikus gondolkodásukat vagy egyszerűen a józan, paraszti eszüket a magamfajtákkal kapcsolatban??
Eltévelyedett, "rejtett öngyilkos hajlamú" 14 éves kislány.
előttem lévő válaszoló:
ment a zöld kéz neked
Hát nem mindegy,hogy mit vesz fel az ember,ha nem boldogul az életben?Vagy éppen boldogul..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!