Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiúk, mennyire idegesít...

Kamasz fiúk, mennyire idegesítene titeket ha facebookon valaki aki haverkodni próbálna veletek, minden nap rátok írna facebookon?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk lenne egy ismerősötök facen aki nem a haverotok, de próbál haverkodni, és mondjuk ti lehet nem nagyon akarnátok vele, de attól még rátok írna minden nap vagy minden második nap. Ez mennyire idegesítene titeket?
2011. okt. 6. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
kérdezze meg h akarok-e.
2011. okt. 6. 18:23
 2/6 A kérdező kommentje:
a kérdésre kérnék választ
2011. okt. 6. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
hát kérdezze meg me még a végin asszem hogy melegbúza
2011. okt. 6. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
te is fiu vagy ugye? szerintem kérdezz rá, hogy miért ir, mit akar tőle, ha járni akar és neked nem tetszik hazudd h van bnőd :D külömben miket szokott irni? hány éves vagy te? és hány éves a lány? ismered személyesen? épp érdekel ^^
2011. okt. 7. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez személytől függ. Én ha ráírok így valakire akkor azzal általában személyesen is szoktam találkozni. Néhány külföldire szoktam ráírni akikkel látom hogy közös az érdeklődésünk, de ilyenkor is megkérdezem hogy nem zavarja hogy bejelöltem-e és hogy ne gondoljon semmi rosszat. Utána egy darabig kezdeményezem a beszélgetést és utána legtöbbször a másik fél is rám ír. Ha sosem kezdeményez a másik fél, vagy csak pár szóban válaszol ott már lehet érezni hogy zavarja-e a beszélgetés.

Rám a napokban írt egy lány, ő is csak haverkodni akar, de szegény csaj elég butácska meg leginkább csak a szerelmi életét akarja elújságolni így nagyon nem örülök annak ha rám ír.

2011. okt. 7. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
nagyon.
2011. dec. 8. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!