Mit lehet csinálni facebookon? Mindenki azt mondja milyen jó, szerintem unalmas
Az alkalmazásokkal elég jól el lehet lenni, kommentelgetni, like-olgatni mások státuszait, postjait, képeit, linkjeit. A játékokkal is sokan szórakoznak, bár az engem nem nagyon köt le. Nekem bejön :)
16/L
háh.:D
Hatalmas nagy FB kocka vagyok egyesek szerint.Először én is azt hittem,hogy mégegy myvip szerű sz*r.:D
Először is gyűjts ismerősöket.amennyit csak tudsz.
utána meg már lényegében jön magától.
like-olgatsz,kiírsz dolgokat lényegében az életed részévé képes válni a fb:D kérdezhetsz is,mert általában majdnem mindenki mindig fent van és ha pl. nem tudod a házit akkor megtudod kérdezni úgy,hogy kiírod állapotnak és előbb utóbb valaki észreveszi és ír,de ehhez kell az is,hogy népszerű legyél amúgy is ,vagy legalább 5-6 barátod fennt legyen és ők folyamatosan írjana/lájkoljanak,mert különben nem ér semmit az egész.:D
amúgy meg van ez a phrases alkalmazás ami elég vicces tud lenni.:)[beírod keresőbe,hogy phrases és utána meg tovább az alkalmazásra és ott válogatsz] hidd el nagyon jó ha belejösz.:D
sok szerencsét:)
13/L
Amikor már sok ismerősöd van akkor működik igazándiból a dolog (:
vagyis nálam.
Az alkalmazásokat használni és akkor valaki válaszol elkezdtek beszélni,téged is bejelölnek fotókan,te is őket,ha nagyon unatkozok előveszel egy képet amin sokan-sokan vannak ilyen figurák és bejelölgetsz rajta egyenként mindenki ott vannak a játékok a chat,megnézzed más állapotát..
én tök jól elvagyok rajta,1 órát simán fent tudok rajta lenni..
hány ismerősöd van rajta??és ők mennyire fészbukosak?? :D
ma 18:58-nak: én is szeretem azokat az alkalmazásokat LL
használtad már a "haverjaid mocskos kis titkait?"
nagyon vicces :D:D
de ne azt várd,hogy téged jelöljenek be.
Jelölgessél csak nyugodtan mindenkit akit csak ismersz akár látásból is,úgyis vissza igazol ha meg nem akkor meg nem :D:D
senki nem fogja megtudni..
hajrá.
5 ismerösnél kicsit több kell,hogy kitudd élvezni a fész csodás világát :P:D
és üdvözöllek a csapatban ASD_
Én általában chatelek :) Reggel felkelek: facebook, megdumálom bnőimmel mit veszek fel, stb.. Aztán suliban info órán beszélgetünk, megnézzük a helyes fiú ismerősöket, közben Phrases-eket csinálgatunk egymás aranyköpéseiből, jól el lehet vele lenni :) Én újabban a BirdLand-re vagyok rákattanva xD
13/L
18.58 vagyok
persze.:D
általában tanulás közben is ott a fb háttérben.:D
kb minden valamire való alkalmazást próbáltam már.:D imádom az egészet.:)
énis :D:D
nekem telomon rajta van meg TMOBILOS vagyok aztán ingyenes a fész..csak már nem tudom hányan kaptak osztfőnöki intést meg órán fb-n voltak :D:D
én mindig megúszom :D:D lekopogom'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!