Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet csinálni facebookon?...

Mit lehet csinálni facebookon? Mindenki azt mondja milyen jó, szerintem unalmas

Figyelt kérdés
Elmondjátok a titkot hogy-hogy tudtok órákig fennt lenni?? Mit csináltok? Ki szeretném próbálni!! Köszönöm
2010. nov. 15. 18:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm hol lehet csetelni mert fenn vannak a nagyok XD Jelöltem a falubelieket ezerrel xd
2010. nov. 15. 19:39
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Ott van alul,hogy chat és aki fent van vagyis elérhető azzal csetelhetsz :D:D
2010. nov. 15. 19:51
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát ez marha jó,most már csak azt nem tudom hogy hogyan kell lájkolni xd ??
2010. nov. 15. 19:55
 14/17 anonim ***** válasza:
oww azt énsem._.
2010. nov. 15. 20:17
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

ott egy kis kéz felfele mutató kezekkel és melette van,hogytetszik :D

tetszik=like/lájk :D:D

2010. nov. 15. 20:24
 16/17 A kérdező kommentje:
xd
2010. nov. 16. 14:13
 17/17 bumbi02 ***** válasza:
46%
hát elég vicces hogy egyeseknek mennyire meghatározza az életét a facebook, a kérdezőnek igaza van hogy unalmas. kb arra jó hogy ha van vmi olyan dolog amit az egész osztálynak látnia kell (pl közérdekü információ, holnapra menzapénz, stb stb) azt kilehessen írni.. de hát amiket irtatok azon behalok. itt beszélni meg ki mien ruhát vesz fel, meg minél több ismerőst.. ez a halálom amikor olya jelöl be aki egyszer látott a folyosón, aztán örül a fejének h 211 ismeröse van már de nagy arc lett..elszomoritó hogy mennyire rabul ejti és mennyire rossz irányba tereli a mostani felnövö generációt a facebook.
2010. nov. 18. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!