12 éves lányom mániákus szokásokat vesz fel. Aggodnom kellene?
régebben velem is hasonló volt mindig más,pl volt amikor muszáj volt mindent megérintenem.ezt majd kinovi ahogy én is nálam ez 13 éves koromban azaz 1 éve fejezodott be,néha még most is van hasonló,de már nagyon ritkán
14/L
világrengető problémák... én kb ennyi idősen kitaláltam azt, hogy ha duplakipufogós autót látok, akkor megérintem a földet, és szerencsém lesz. :D
amúgy 25 éves leszek lassan, és ruhavásárláskor minden darabot 20x végigtapizok :) ha valaminek tetszik az illata, akkor többször megszagolom. ha valamit szépnek találok, akkor azt 5féleképpen kifejezem, 20 szavas körmondatban :D
Nekem olyanom van, hogy minden este pontosan ugyanúgy megnézem a macskáimat az ablakból (a telefonom vakujával világítok), különben félek, hogy bajuk esik. :)
De amúgy általában mindig egy ilyen furcsa szokásom van egyszerre, szóval voltak már másmilyenek is :)
15L
régebben én is csináltam. Egy törölközőt fogtam össze egymás után 10x miután wc-n voltam.
Egy idő után felismertem, hogy ebbe bele lehet bolondulni. Abbahagytam.
Szerintem mindenkinek vannak fura szokásai,nem hinném,hogy bármiért is aggódnod kéne(:
Például én ha valakivel sétálok akkor minden esetben az illető jobb oldalán megyek,nem tudom miért,de ez egy berögződés és utálok a valakinek a bal oldalán menni.
Vagy például nem bírok takaró nélkül elaludni (ami 40fokban elég kellemetlen) és még sorolhatnám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!