Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves lányom mániákus...

12 éves lányom mániákus szokásokat vesz fel. Aggodnom kellene?

Figyelt kérdés
Gyakran észreveszem, hogy kényszeres tettei vannak. Korábban is gyakran voltak rossz szokásai hosszabb rövidebb ideig. Most az a "mániája" hogy mindent többször érint meg. Megfog pl egy tárgyat de utána még kétszer háromszor tök feleslegesen megint megérinti. Gyakran ehhez vissza is kell lépnie.

2012. aug. 7. 12:52
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek még babonásak, lehet hogy jó oka van rá, hogy ezeket tegye. Volt egy időszakom, amikor mindenki 5 puszit kapott tőlem meghatározott módon, és a szőnyegünknek csak a sötét mintáira léptem (szintén 5 lépés), hogy ötösöket kapjak a suliban. :)
2012. aug. 7. 13:02
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

régebben velem is hasonló volt mindig más,pl volt amikor muszáj volt mindent megérintenem.ezt majd kinovi ahogy én is nálam ez 13 éves koromban azaz 1 éve fejezodott be,néha még most is van hasonló,de már nagyon ritkán

14/L

2012. aug. 7. 13:11
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

világrengető problémák... én kb ennyi idősen kitaláltam azt, hogy ha duplakipufogós autót látok, akkor megérintem a földet, és szerencsém lesz. :D

amúgy 25 éves leszek lassan, és ruhavásárláskor minden darabot 20x végigtapizok :) ha valaminek tetszik az illata, akkor többször megszagolom. ha valamit szépnek találok, akkor azt 5féleképpen kifejezem, 20 szavas körmondatban :D

2012. aug. 7. 13:36
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2-3 éve az volt a "mániám" hogy ha mondjuk beütöttem az egyik könyökömet, akkor a másikat is direkt beütöttem hogy "egyensúlyban legyenek". Aztán szerencsére kinőttem. Még volt egy olyan hogy amikor külföldről hazajöttünk minden magyar szót miután kimondtam megismételtem magamban. Valaki megkérdezte tőlem miért csinálom ezt, azóta abbahagytam.
2012. aug. 7. 13:37
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyanom van, hogy minden este pontosan ugyanúgy megnézem a macskáimat az ablakból (a telefonom vakujával világítok), különben félek, hogy bajuk esik. :)

De amúgy általában mindig egy ilyen furcsa szokásom van egyszerre, szóval voltak már másmilyenek is :)

15L

2012. aug. 7. 14:15
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

régebben én is csináltam. Egy törölközőt fogtam össze egymás után 10x miután wc-n voltam.

Egy idő után felismertem, hogy ebbe bele lehet bolondulni. Abbahagytam.

2012. aug. 7. 14:35
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt, kinőttem.
2012. aug. 7. 14:42
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek vannak fura szokásai,nem hinném,hogy bármiért is aggódnod kéne(:

Például én ha valakivel sétálok akkor minden esetben az illető jobb oldalán megyek,nem tudom miért,de ez egy berögződés és utálok a valakinek a bal oldalán menni.

Vagy például nem bírok takaró nélkül elaludni (ami 40fokban elég kellemetlen) és még sorolhatnám :D

2012. aug. 7. 14:58
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt olyan, mivel már kiskorom óta Deidara mániás vagyok, hogy minden monddatom után azt mondtam, hogy hm. és ez így berögzült nekem, aztán leszoktam róla xD
2012. aug. 7. 15:52
 10/34 anonim válasza:
100%
Én meg régebben mindig hozzáérintettem a nyelvemhez a törülközőt egy pillanatra, amikor szájat töröltem :D.
2012. aug. 7. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!