12 éves lányom mániákus szokásokat vesz fel. Aggodnom kellene?
Régebben velem is ilyesmi volt :)
Volt, hogy este akár 3x-4x körbejártam a házunkat nehogy betörőt találjak :D vagy megnéztem, hogy jól be van-e zárva a bejárati ajtó, vagy a csapokat néztem végig, nehogy csöpögjön a víz :D mindről leszoktam szerencsére(nagyon idegesítő volt, hogy este folyamatosan járkáltam a házban :D).Szerintem ezeken kívül is voltak furcsa szokásaim, de most ennyi jutott eszembe :)
szerintem ezért még nem kell aggódnod, amint látom a válaszolók többsége is ezt javasolja :)
15/l
Én a cipőmet kötöttem mindig 20 percig, ilyen mérnöki precizitással, úgy, hogy ne legyen megcsavarodva a cipőfűző, a nyelv pont középen legyen, zoknim ne gyűrődjön stb... Mehettem volna versenyre, annyit tököltem xd Meg én csak úgy bírok menni, ha valaki a jobb oldalamon van. (Most is. A cipőről leszoktam.)
14/F
Nekem is vannak, de szerintem mindenkinek. :)
Én pl. vagy 5x-10x leellenőrzöm, az ébresztőórát, hogy jó időpontra állítottam-e be, vagy a bejárati ajtót, hogy bezártam-e.
Ilyenje mindenkinek van :) Vagy tudatos, vagy tudatlan. Én pédául ha olyan autót látok, aminek a rendszámának az utolsó két száma megegyezik, akkor a bal mutatóujjammal megérintem a jobb csuklómat. Ha mind a három szám megegyezik, akkor két érintés. Ha pedig 666-os rendszámúval találkozom, akkor 3 érintés. Ez nyilván tudatos.
Van egy másik, hogy miközben beszélek, végig gesztikulálok. Én sosem veszem észre, és általában másokat sem zavar, de anyukám mindig mosolyog mikor beszélgetünk, mert ő már ugye kifigyelte. Ezt öntudatlanul csinálom :)
Én minden lefekvés előtt pontosan 8 korty vizet iszok meg :D
Mindenkinek vannak ilyen fura babonái...
15/L
Én meg ha valakit köhögni hallok,akkor négyszer érintem meg a számatxDD:)
Szerintem ez nem betegség,semmi ilyesmi,ha akarok,akkor leszokok róla,nem csinálom..de minek szoknék le róla,mikor senki sem vette még észre,nem figyelte ki?:) Meg van,hogy a lámpákat kapcsolgatom a szobámba,mert amikor az egyiket lekapcsolom,nehogy kimaradjon a másikxDD na mindegy,ezt most nem érthetően fogalmaztam.
NE AGGÓDJ!:)
Ilyenje mindenkinek van. Én pl. kiskoromban folyamatosan ellenőriztem a bejárati ajtót, hogy zárva van-e. Most meg nem bírok az emberek baloldalán menni, éjjel minden ablaknál behúzom a függönyt, csak úgy tudok aludni még a 40 fokban is, ha teljesen bepólyázom magam a takaróba, mindig ellenőrzöm, nem csöpög-e a csap, csak úgy tudok aludni, hogyha az egyik cicám bent van a szobámban.. Estig tudnám sorolni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!