Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves lányom mániákus...

12 éves lányom mániákus szokásokat vesz fel. Aggodnom kellene?

Figyelt kérdés
Gyakran észreveszem, hogy kényszeres tettei vannak. Korábban is gyakran voltak rossz szokásai hosszabb rövidebb ideig. Most az a "mániája" hogy mindent többször érint meg. Megfog pl egy tárgyat de utána még kétszer háromszor tök feleslegesen megint megérinti. Gyakran ehhez vissza is kell lépnie.

2012. aug. 7. 12:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Ja, és ha a cipőm koszos, vagy épp a körmöm hosszabb néhány milliméterrel a megszokottnál, nagyon irritál.
2012. aug. 30. 14:54
 32/34 anonim ***** válasza:
természetes... én 12F vagyok, vannak hasonló szokásaim. akár gépen mindig kattintgatok a bal felső sarokba, nem bírom ha a földön van valami stb... :DD
2012. okt. 22. 21:47
 33/34 anonim ***** válasza:
Egyszer már írtam, de eszembe jutott még példa erre. Én ha valamit elforgatok pl. balra, akkor csak balra "tudom" visszafordítani. Már kezd elég idegesítő lenni, mert a legtöbbször már kicsavarodik a kezem :D
2012. okt. 23. 11:12
 34/34 anonim ***** válasza:
Fuuu..tisztan magamat olvasom, 14 eves vagyok es ugyanigy viselkedek.Vagy van amikor peldaul megyek a jardan s ilyen kis kocka beton darabokbol all a jarda, s azt jatszom, hogy mindig csak a masodik kockaba szabad lepnem s ha pedig hibazok, akarmilyen kesesben vagyok vissza megyek s ujbol kezdem.Ezt valahogy ellehet noni
2012. dec. 8. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!