Van itt más ilyen "mániákus" anyuka?
Szia
Nálunk is minden micis lett:-) Nem direkt csak így alakult..
Szép napot!
Köszi:) Megnyugodtam :) Mindig eltökélem, hogy most már gátat szabok a Micimaci őrületnek, de egyszerűen képtelen vagyok ellenállni egy egy újabb gyönyörű dolognak :( Azért remélem hogy 3-4 évig kitart és addig nem talál magának "saját" kedvencet :)
10 hós
Mindkét sógornőmnél lányok vannak, idősebbek már a fiadnál, 2-5 évesek, és náluk is az anyukák telepakolták csecsemőkorban micimackóval a szobát. Még a szülinapi torták is micisek voltak, végül az anyukák unták meg a dolgot. Most a disney hercegnőkre próbálják kondicionálni a lányokat.
Én pont ezért nem választottam semmilyen híres mesehőst, csak noname állatfigurás díszítéseink vannak, egyenlőre két képen, és egy zsebes tárolón.
Kedves "mániákus" anyuka!
"Gondolj, gondolj...." arra, milyen jót tesz a babóknak a sok szín, forma. A legjobbat tetted a gyerkőcödnek. :-)
Hát,egy kicsit az vagy :-),de ha nektek tetszik,akkor nem baj.
Nekem lányom van ,de én nem szerettem volna kifejezetten gyerekes gyerekszobát és semmi felé tendálni,ezért nincs is semmi mesehős,sem a falon,sem pedig a szekrényen.A szekrény polcain úgyis vannak játékok,plüssök.Ha nagyobb lesz(most 17 hónapos),a szekrényre ragasztgathat,ha szeretne,a falra nem!
Neki 2 féle sárga a szoba,a plafon fehér,a 2 sárga között a bordűr kék és foszforeszkálós csillagok,holdak és napok vannak rajta.A fényáteresztő függöny macis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!