Van olyan 2 gyerekes anyuka aki boldog? Vagy a második gyerek után boldogabb?
Nekem 2 gyerekem van és boldog vagyok.
Amikor betegek vagyunk, akkor is boldog vagyok, mert tudom, hogy meggyógyulunk. Persze torokgyulladás és hasonlók, ennél komolyabb bajok nincsenek.
Egy cipő! :o)
Csak én a harmadikat várom.
Kettővel szerintem laza az élet :o)
Én sokkal boldogabb vagyok, mióta megvan a kistesó!!! Úgy érzem, így lett teljes egész az életem! Kitartás, nehéz a 2.terhesség, de a végeredmény nagyon jó!!!
21 és 4hós fiúk anyukája
Nálunk 3 gyerkőc van, és boldog vagyok. :D Igen, nehéz velük néha, de kárpótol, amikor rám mosolyognak. :)
Egyébként ha ilyen "depressziós" hangulatom van, akkor megvárom míg elalszanak, és megnézek egy vígjátékot vagy egy Showder-klub részt, és máris jó kedvem lesz, és ad egy löketet a nap további részéhez. :D Neked is nagyon ajánlom! :D
boldog 2gyereke és kismama is vagyok!! Imádom őket, jó velük, szeretet van, béke, nyugi- imádnivalóak... rosszak és csintalanok- de pont így jók, ahogy vannak.
Nem mindig egyszerű, de ezt a részét is élvezem. Sose érzetem pl olyat, hogy nekem még 2-3évet otthon kell lennem velük és ettől depis lennék... Pont ellenkezőleg - én nagyon élvezem.
Ha meglesz mindkét gyerek, és visszagondolsz, hogy eggyel milyen volt- rá fogsz jönni, hogy tökuncsi egy gyerek!! :)
Amikor még a lányom pici volt, azt mondtam, hogy tuti, csak egy gyerekünk lesz, mert neki akarunk mindent megadni, meg amúgy is, én is egyke voltam és jó volt így.
Azóta már megszületett a fiam is, most 8 hónapos, és boldogabb vagyok, mint valaha. Ha nem kéne a piszkos anyagiakkal foglalkozni, akár most bevállalnám a 3.-t is akár :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!