Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más anyuka is ilyen szétszórt?

Más anyuka is ilyen szétszórt?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap pont gügyögtem neki, hogy most már soha nem felejtem el beadni a D vitamint, hogy szuper anyuka leszek, aztán felálltam elindultam, közben ő is, és jól fejbe rúgtam véletlenül. Mamuszban voltam nem lett baja, de a párom szerint ez tipikusan én vagyok. Más is ilyen nyomi.
2011. nov. 6. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:

én néha elfelejtem beadni neki a vitamint, remélem nem lesz baja

volt mikor picit megütöttem a távirányítóval, néha a babakocsiba koccan a fejecskéje

tök gáznak érzem, hogy nem birok kellőképpen vigyázni rá

2011. nov. 6. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki követ el hibákat.

Természetes, hogy egy anyuka (mivel a gyerekkel van a legtöbbet) a gyerekkel kapcsolatban hibázik.

Ez van. Figyelni kell, de annyi a teendő, hogy ez nem mindig sikerül.

Erre nem szabad ráparázni, mert akkor még több baki lesz:-)

2011. nov. 6. 15:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, és az én férjem is azt mondja, hogy ez vagyok én. :-))))
2011. nov. 6. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Amióta elindult már elég sokszor fellöktem meg rúgtam már fejbe én is. Nem tehetek róla, olyan mint egy szemfényvesztő, egyszer itt van másszor meg ott.
2011. nov. 6. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:

:-D

Hátezk@rvajó:-DDD

2011. nov. 6. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Most megnyugtattatok, hogy nem egyedüli eset vagyok.

Én a vitamint nem szoktam elfelejteni, mert már megszokta és nyitott szájjal várja. :) Viszont ejtettem már a fejére a távirányítót (szerencsére csak súrolta), és a kocsiajtóba is többször beütöttem már a fejecskéjét szegénynek ahogy raktam be a gyerekülésbe.

2011. nov. 6. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Én az ajtófélfába vertem a fejét, miközben táncoltam vele... Elszámoltam a távolságot. Utána 3 napig bőgtem.

Ezenkívül mindent leverek, leejtek; ha csendesebben szeretnék lenni (mert a fiam alszik) tuti, hogy összedől a mosogatóban minden...stb

Ja... én a fogamzásgátlót felejtem el bevenni napokig...

2011. nov. 6. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam is vannak bakik, én is nagyon szerencsétlen vagyok amúgy is.
2011. nov. 6. 21:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a gyereket még szerencsére nem "bántottam", de tuti hogy mindig leeszem magam, a telefonom sosem veszem fel mert minig elhagyom valahol ahol nem hallom, rendszeresen bent felejtem a gépben a mosást, volt már hogy pl kivettem az utolsó szelet szalámit a papírjából, el akartam dobni a papírt erre a szalámit dobtam a kukába, a kocsikulcsom soha nincs meg a táskámban , és a legjobb az volt mikor kávézni akartam a férjem kért narancslét erre öntöttem egy pohárba és utána arra rá a kávét bele tejet meg a cukrot..
2011. nov. 6. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!