Màs anyuka hollandiàbòl, esetleg? Tanàcstalan vagyok!
Nem tudok róla, hogy lenne magán, de szerintem pont kifogtátok. Nálunk a gyerekorvos, védőnők, pont az ellenkezője, sz@rnak bele mindenbe... mikor mondtam, hogy hasfájás miatt tápszert váltanék, mondták, ahogy gondolom. Szinte mindenre ezt mondták, hogy ahogy gondolom.
Valamire csak mondta, hogy váltsál tápszert. Székrekedés, hasfájás? Ha te megfelelőnek találod, mondd meg legközelebb, hogy nem váltottál, mert szerinted ez teljesen jó.
Lehet egyébként, hogy a szomszéd településre járhatsz, hívd fel őket és kérdezd meg.
Kedves második, nálatok van olyan, hogy gyerekorvos? Hogyan, merre? Nálunk ugyanis a rendes felnőtt háziorvoshoz kell járni, ha beteg a gyerek.
Amúgy én azért biztos járnék védőnőhöz, csak keresnék másikat.
Utolso,
Igen, ez az. Nagy dinom-danomokat cspnak a gyarto eladoi a vedonoknek/dokiknak. ugye, a sok ujfajta tapszert el is kell adni.
Akkor az en 5 gyerekes hazidokim jol mondta, minek vedono, ha valami problema van, egyenesen az orvoshoz, meg kerdesekre is. Habar ok is eltero ajanlatokat adhatnak, de mi anyukak ugyis tudjuk mi jo a picinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!