Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hollandi mártásba jó a balzsam...

Hollandi mártásba jó a balzsamecet?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
A hollandi mártásba SEMMILYEN eecet nem kell!
2010. márc. 2. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
De igen, számos recept írja. Van amelyik tárkony, sherry vagy fehérborecetet ír. Általában ez utóbbit. Nekem itthon sima 20%-os, almaecet és balzsamecet van, ezért kérdezném.
2010. márc. 2. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Az eredeti hollandi martásba nem tesznek ecetet, csak kevés citromlét.
2010. márc. 2. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyszerű, mert az mindíg van itthon. Lehet a különböző ecet különlegesebbé teszi. Ma megcsináltam, és hát nem lett olyan jó, mint a videofelvételeken :o(( Biztos nem az ecet miatt. Hiába kavartam bizony nem nőtt a duplájára...
2010. márc. 2. 22:01

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!