Van itt más ilyen "mániákus" anyuka?
Figyelt kérdés
Kisfiam szobáját nem fiúsan kékre, hanem szép halványsárgára festettük, világos, meleg színekkel, a bútora is fehér. Amikor díszítés került szóba, egyértelműnek tűnt Micimackó jelenléte..... na de milyen mértékben.. :) Mostanra minden tele van Micimackóval és barátaival, a fal, a szőnyeg, függöny, lámpa, tárolók, ruhák, kiegészítők, játékok, habtapi, stb, még sorolhatnám :)Nagyon beteges? :) Később okozhat személyiség zavarokat? :) Vagy azért ennyire nem ártalmas? :) Amúgy teljesen ízléses, nincs túlzsúfolva, csak mindenütt ott van...2010. márc. 31. 15:56
11/11 Antónia2010 válasza:
Szia!
Én is Micimaci-mániás lettem. 3 hónapos kislányomnak csináltam egy micimackós lány szobát, gyönyörű rózsaszín, habos-babos. Cserélünk képet a gyerkőcök szobájáról? :))) Úgy megnézném fiúsban is.
Ildikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!