Mit tegyek, nem bírom már, hogy kicsúfolnak, de még
igazuk is van?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és a suliban csúfolnak,mert túl szőrös vagyok,hosszú és sötét szőszszálaim vannak és sok a kezemen,a hasamon,a melleimen, és hátamon,már mondtam anyának és először azt mondta,hogy legyantázhatom,de aztán azt,hogy nem,mert csak rosszabb lessz.
szerintem gyantázd le, az első néhány alkalommal csináltathatod kozmetikussal is (esetleg anyukáddal, bár ahogy olvasom nem kapható rá), hogy megfigyeld, meg ilyesmi. aztán magadnak. (veszel a dm-ben) nem erősödik meg, még a borotvától sem. egyébként a melleiden ki látja?
15/L
2012. aug. 2. 14:41
2/31 anonim válasza:
A borotva erősíti a szőrt!!A gyanta meg koptatja..ez hüleség, hogy erősítené..Mond meg anyukádnak, hogy mindenféleképpen szeretnéd.Ha tényleg ilyen erős a szőröd, akkor jobb minél előbb elkezdeni a gyantázást!!!
2012. aug. 2. 14:44
3/31 anonim válasza:
Szerintem menj endokrinológushoz, mert lehet, hogy valami hormonprobléma okozza! Aki meg csúfol, azzal ne foglalkozz! Elég primitív a gondolkodásuk!
2012. aug. 2. 14:59
4/31 anonim válasza:
Ezzel foglalkozni kell, de nem csak kozmetikus szinten. NEkem ugyanez volt tinikoromban, de nem tudtam az okáról. Felnőtt nőként derült ki az inzulinrezisztenciám és PCOS-em. NAgyon komolyan utána kell járni a dolognak, mert akár kóros elhízással és cukorbetegséggel is járhat idővel, a rendszertelen menstruációról és meddőségről ne is beszéljünk. Ezt endokrinológusnál tudod kivizsgáltatni, valamint javaslom, hogy tanulmányozd ezeket az oldalakat:
Ha Budapesten vagy környékén éltek, ajánlom ezt a helyet, én is ide járok, és ha nem is ez a problémád, valami biztosan nem stimmel, itt fiatalos, kedves, segítőkész emberekre találsz, akik nagyon aranyosak, nem kell tőlük félni és segítenek megoldani a problémát (tinédzserek is járnak ide, találkoztam velük!):
www.mensmentis.hu
2012. aug. 2. 16:31
5/31 A kérdező kommentje:
nem hiszem valami problémám lenne,ezt inkább csak örököltem. nem én vagyok az egyetlen ilyen a családban.
2012. aug. 2. 16:46
6/31 anonim válasza:
Hát kezdd el gyantázni, mert hidd el, trollokkal nem járnak a fiúk :D
2012. aug. 2. 18:16
7/31 anonim válasza:
Azért viszont tényleg nem ártana egy endokrinológiai kivizsgálás. Először mi is azt hittük, hogy öröklött tulajdonság a sok és sötét szőr, aztán kiderült, hogy túl sok a férfi nemihormonom, meg 2-es típusú diabéteszem van.
2012. aug. 2. 20:02
8/31 A kérdező kommentje:
és ha problémám is lenne akkor mégis mit tennének?
2012. aug. 2. 20:15
9/31 anonim válasza:
menj el a háziorvoshoz és kérj beutalót az endokrinológiára. ott kivizsgálnak és lehet hogy gyógyszert írnak fel rá, mert valószínűleg a hormonális háztartásoddal lehet gond. ez majd később a gyerekvállalásba is gondot okozhat ha nem kezeled...
2012. aug. 2. 20:57
10/31 anonim válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz ezzel, mert egyáltalán nem normális egy lánynál ha szőrös a melle, hasa, háta. Kaphatnál rá gyógyszereket amitől elmúlna a gond és nem lennél ennyire szőrös többé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!